Gastrita/BRGE ultima speranta

22-06-2019
mandarina89
Nu este medic/terapeut
mandarina89
Bună ziua, va rog sa aveti rabdare sa cititi poate cineva ma poate ajuta.
In dec 2017 am fost diagn. cu gastrita cronica acuta cu atrofie usoara si BRGE, Hp negativ in urma unei biopsii dupa o gastroscopie
Am primit tratament cu Venter 3 luni. Timp de un nu am mai resimțit simptomele la un nivel atat de intens putând manca relativ orice. Am eliminat oricum din alimentație tot ce inseamna sucuri, cafea, prajeli etc. Duc acest regim alimentar de 1an jumătate. In urma cu 3 luni mi s a declanșat un episod f urat de stare de voma, nu puteam voma nimic dar senzația a continuat cateva ore. Am mers la medic am primit tratament cu controloc, helides, nexium in perioade diferite dar nicio schimbare. Am o senzatie de flegma care imi urca din stomac in gura, o resimt inclusiv in nas si imi provoacă greata. Nu am arsuri, nu este acid, nu am dureri de stomac, este o flegma/mucus vâscos pe care il resimt constant, inclusiv dupa ce beau apa. Medicam. nu funcționează, alimentația nu ma ajuta desi mănânc ca la carte. Am avut o alta gastroscopie facuta acum 3 săptămâni, in urma căreia medicul a constat ca nu am nimic după cum spune el. HP negativ. Simptomele persista, a trebuit sa renunț si la locul de munca, nu pot sa ies din casa de frica ca ma poate apuca voma oricand. Am slăbit 6kg in 2luni, am eliminat toți factorii de stres si totuși nicio schimbare. Ce tratament as mai putea incerca, sau ce analize sa imi mai fac? Precizez ca analizele de sange recomandate de medic mi-au ieșit ok si tratament am făcut pana acum cu controloc, helides, nexium, motilium, venter, famotidina, ceaiuri si tincturi.
Va rog ajutați-mă poate cineva a mai trecut prin asta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi vine să vărs aparent fără motiv? Cauze de vărsături
  •