Stare de voma cand mananc
Salutare
Ma numesc Denisa
Problema mea este urmatoarea: De aproximativ 3 saptamani, cand iau masa mi se produce o stare puternica de voma, practic imi vine sa vars in timp ce mananc. Precizez ca nu exagerez cu mancatul, mananc de 2-3 ori pe zi si in proportii normale dar mi se produce aceasta stare de voma in timp ce o fac.
Ma poate ajuta cineva cu niste explicatii in legatura cu asta?
Ma numesc Denisa
Problema mea este urmatoarea: De aproximativ 3 saptamani, cand iau masa mi se produce o stare puternica de voma, practic imi vine sa vars in timp ce mananc. Precizez ca nu exagerez cu mancatul, mananc de 2-3 ori pe zi si in proportii normale dar mi se produce aceasta stare de voma in timp ce o fac.
Ma poate ajuta cineva cu niste explicatii in legatura cu asta?
7 comentarii
Nu.
Trebuie sa mergeti intai la medicul de familie sa va consulte. In functie de consult, va va da niste trimiteri sa faceti niste analize. Apoi ii duceti rezultatele la analize si va putea lua p decizie de tratament.
Poate fi ceva la bila de ex. Dar pina nu iese rezultatul analizelor nu se poate pune un diagnostic.
Trebuie sa mergeti intai la medicul de familie sa va consulte. In functie de consult, va va da niste trimiteri sa faceti niste analize. Apoi ii duceti rezultatele la analize si va putea lua p decizie de tratament.
Poate fi ceva la bila de ex. Dar pina nu iese rezultatul analizelor nu se poate pune un diagnostic.
Am avut pentru prima oara o luxatie de rotula la genunchi stang imi puteti spune este ceva grav acum am gips orteza ma intereseaza sa aflu dupa ce imi scot gipsu poate sa imi sara rotula iar farasa fac efort si daca asi purta o fasa speciala de genunchi mar ajuta mult
@ marius2011
Postati subiectul pe Sectiunea Osteoarticulare unde raspunde domnul doctor Marius Uscatu.
Postati subiectul pe Sectiunea Osteoarticulare unde raspunde domnul doctor Marius Uscatu.
Doctorul a zis sa calc pe picior afectat credeti k daca asi purta o orteza speciala de rotula de genunchi nu o sa mai poata sa sara rotula
Oameni buni tocmai ce am dat de un grup din america in care mii de persoane sunt afectate de CANDIDA si medicii lor de familie, gastro si altii pe la care merg le spun ca nu au nimic si din punct de vedere medical, fizic si analize de sange sunt sanatosi tun. Am inteles ca unii dintre voi de pe aceste forumuri ati cautat informatii si raspunsuri si in saiturile straine si nu ati gasit nimic. EU AM GASIT REZOLVAREA majoritatii problemelor noastre. O sa va las un link cu zeci de clipuri pe youtube cu marturiile persoanelor care si-au recuperat viata dupa o infectie cu candida ce dateaza la unii chiar si de 20 ani, va spun ca la mine sincer am peste 12 ani de suferinta in care am inghitit tot felul de medicamentede stomac, de psihiatrie, de endocrinologie, suplimente de vitamine, carbune activ, motilium, nexium, am fost la medici homeopati, am cheltuit aproape 200 000 000 milioane de lei vechi sau 20 000lei noi pe tratamente, analize, consultatii si altele fara nici o rezolvare. Mi-am promis ca atunci cand voi descoperii ce am voi intra pe toate forumurile din romania si voi face public tratamentul cu care m-am pus pe picioare si MI-AM RECAPATAT VIATA. Cine nu se descurca, nu stie sau din orice alt motiv il pot ajuta cu cu achizitionarea medicamentului din america o pot face doar sa imi dati un mail -----*
Va spun cat se poate de sincer ca nu sunt samsar de medicamente, nu ma ocup de intemedieri de medicamente, nu fac reclama platita acestui medicament, si nu vreau sa sune a cliseu de forma: eu mi-am gasit remediul tu ce mai astepti?
Eu am gasit informatia, am expuso public, voi stati si digeratio si daca credeti ca este ceea ce aveti nevoie faceti in asa fel si recuperativa sanatatea.
-----*
(*modificat de admin)
Va spun cat se poate de sincer ca nu sunt samsar de medicamente, nu ma ocup de intemedieri de medicamente, nu fac reclama platita acestui medicament, si nu vreau sa sune a cliseu de forma: eu mi-am gasit remediul tu ce mai astepti?
Eu am gasit informatia, am expuso public, voi stati si digeratio si daca credeti ca este ceea ce aveti nevoie faceti in asa fel si recuperativa sanatatea.
-----*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stare voma permanenta
- 1Febra, Vomat, Stare de rau, Nu e raceala sau gripa, nu stiu ce este ajutor.
- 2Senzatie de plin/de voma
- 1Stare continua de greata
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 1Stari de Voma / Transpiratie / Dureri In Piept
- 3Vomit orice mananc! Ajutor!!
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 1Mi-a fost gasita o hernie gastrica transhiatala si pangastrita eritematoasa
- 0Stare de rau si de voma
- 0Tratament Sindromul Vomei Ciclice
- 0Va rog mult, mult sa imi dati un sfat...URGENT stare de voma si greata dar in diferite perioade
- 1Boala a ficatului?
- 0De la ce ar putea fi ( voma + frison )
- 0Greata constanta (imi vine sa vomez pana si dupa ce ragai)
- 1Stare de voma constanta
Mai multe informații despre: starea de voma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: