Frica de a inghiti mâncare și apa !
Buna, doream sa aflu dacă cineva a luptat cu așa ceva.. de 3 ani jumate merg la foarte mulți medici și mi sa spus diferite boli in acești ani, acuma am aflat ca e problema psihică, totul e din cap de la mine, am o frica mare de inghiti aceeași saliva, am avut și anorexie un timp am luptat acum cântăresc 43 kg, foarte des chem salvarea, intru in panica și imi este foarte greu, când mai este cineva lingă mine mai încerc sa beau apa sau ceva iar când is singura pot și câte 2 zile sa nu beau mici apa măcar, acești 3 ani am stat pe medicamente ma calma Clonazepamul și diazepamul însă acum sunt insarcinata 20 de săptămîni și primesc doar valeriana și merg la ședințe la psihoterapeut, va rog frumos dacă cineva ma poate ajuta cu un sfat sau cunoaște ce e posibil de făcut, cel mai tare mie frica de bebele meu sa nu fac rau lui, e prima mea sarcina și e dorita și ma rod Dumnezeu sa ne ajute sa fie totul bine și sami Dee putere, astept un răspuns va mulțumesc din suflet !!!
2 comentarii
Urmati sedintele la psihoterapeut o data sau de doua ori pe saptamana si faceti toate temele care vi se dau acolo. In paralel rugati-va ca totul sa fie bine si tineti legatura si cu un psihiatru.
Va doresc multa sanatate, pace sufleteasca si numai bine!
Va doresc multa sanatate, pace sufleteasca si numai bine!
Merg la psihoterapeut zilnic a 12-15 ședințe, iar psihiatru am de 3 ani... de ar ajuta, însă mi-au zis de TENOTEN medicamentul dar nu-l pot lua in timpul sarcinii, va mulțumesc mult. Sa Dee Domnul sa fie bine !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 252sufar de fagofobie- teama de a ma ineca- va rog ajutati-ma
- 0fagofobia la copii
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 4fobie, hipnoza
- 1Fagofobie. Ajutor. Cum sa nu mor?
Mai multe informații despre: fagofobia