Fratele meu a suferit un accident rutier-cateva intrebari

14-09-2007
brisc_jr
Nu este medic/terapeut
brisc_jr
Fratele meu(18 ani-acu trece a 12-a)a suferit un accident de masina ieri(13 sept
Era in spate nu purta centura si a fost propulsat in urma diferitelor chestii prin care a trecut masina, prin geamul din spate de la portbagaj.In urma accidentului a suferit fracturi la ambele picioare, piramida nazala rupta, fata-arata oribil(desfigurata), contuzii pe tot corpul, la cap are ceva dar inca nu se stie exact ce-nu e ceva major a facut tomografie si nu e afectat in interior(creier).In rest contuzii pe tot corpul, taieturi, julituri-chestii minore.
Problema o constituie starea picioarelor!Din cate am inteles la cel drept are o fractura de peroneu(nu stiu gravitatea)-aici trebuie operat sigur, iar la celalalt ceva in zona gleznei-nu se stie inca daca e necesara operatia, acu fiind la Cluj la spital!
Ce rugaminte am eu.as vrea ce'i care au ceva inf, care au trecut prin asa ceva, s-au cei care sunt in domeniu sa imi dea ceva informatii.La ce sa ne asteptam, cam cat e recuperarea, am citit ceva unde ziceau ca se poate sa nu-si mai recapete mobilitatea totala.el e a 12-a, daca e pierdut anul..cam care e situatia!->Voi incerca sa aduc informatii mai clare(adica ce anume e afectat si cam care e starea) sa imi puteti da inf mai concise! ms mult si toate cele bune!
1 comentarii
0
14-12-2007, ora 00:00
silviuberlusconii
Nu este medic/terapeut
silviuberlusconii
daca fractura e fara deplasare nu pune probleme, e greu de spus pentru ca totul e prea vag din ce spui tu, probabil ca acum nu mai sunt probleme si totul e ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul