Fractura tibie spiroida 1.3 cu 1.3 distala

18-03-2010
HelenaD
Nu este medic/terapeut
HelenaD
Buna ziua,
Am 43 ani si pe01.02.2010 m-am internat cu fractura tibie stanga cu
diagnosticul de mai sus, pe 02.02 s-a efectuat osteosinteza cu tija si imobilizare cu gisp.Pe 14 am dat gipsul jos si pe 17 am mers la control.In urma radiografiei am constatat ca osul s-a recuperat foarte putin.Am primit recomandarea sa nu calc in el si sa ma comport ca si cand as avea gips(am refuzat o noua gipsare deoarece am facut flebita, eu fiind diagnosticata cu tromboflebita profunda in2004).
Intrebarea mea este daca este normala evolutia si daca pot ajuta organismul sa se recupereze mai repede
si cu ce, tanand cont ca sunt la menopauza?
Multumesc!
2 comentarii
0
25-03-2010, ora 11:37
boutiquebca
Nu este medic/terapeut
boutiquebca
buna, in timpul repausului trebuia sa luati anticoagulante, sotul meu a luat 10 luni Clexane injectabil dupa o operatie de fractura de talus, a stat imobilizat mai bine de un an intr-o orteza foarte practica, e perfecta si dupa o fractura de tibie, daca doriti puteti sa ma contactati la 0745438853, o desfaceti cand doriti va masati va spalati si o puneti inapoi pentru protectie, luati Calcivid, coji de oua cu miere, Oseteocare
insanatosire grabnica
0
26-03-2010, ora 12:10
HelenaD
Nu este medic/terapeut
HelenaD
Buna si multumesc, am luat Clexane o luna si acum iau Aspenter.Referitor la supliment cu calciu, am fost sfatuita sa nu iau pentru ca exista posibilitatea sa se formeze acolo unde nu trebuie.Ma simt mai bine acum, nu calc dar pot sa-l misc si folosesc Lioton.Un alt prieten mi-a spus sa am rabdare ca in mai putin de 3 luni nu pot sa calc.Voi incerca cu coji de oua, ma gandesc ca e natural si corpul il va accepta depunand-ul unde trebuie.O alta prietena medic a spus ca pot lua calciu doar daca analizele spun asta.
Pareri diferite.Pana la urma sa lasam natura sa-si faca treaba.Va multumesc foarte mult si va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul