Fractura scafoid

21-11-2018
NewUser1
Nu este medic/terapeut
NewUser1
Buna ziua, am o fractura cominutiva, fara deplasare de scafoid la mâna dreaptă, veche de 3 luni. Am purtat orteza timp de 2 luni jumate si dupa 5 zile dupa ce am scos orteza inca ma doare încheietura pumnului cand incerc sa mișc mâna. Imi puteti spune din ce motiv am aceste dureri si daca exista vreo solutie de a scapa de ele?
7 comentarii
1
21-11-2018, ora 22:28
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
Fracturile de scaphoid rar se vindeca fara operatie. ce arata radiografiile de control?
0
21-11-2018, ora 22:34
NewUser1
Nu este medic/terapeut
NewUser1
Inca nu am facut radiografie de control, peste 2 zile o sa fac, pentru ca atunci am fost programat. Dar ce presupune operatia de scafoid?
0
22-11-2018, ora 11:59
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
In mod normal fractura ar trebuii sa fie consolidata. Durerile le aveti probabil de la imobilizarea prelungita, si se vor estompa treptat dupa un tratament de kinetoterapie. postati radiografiile de control pentru a fi siguri
0
08-11-2021, ora 17:37
GeorgeCristian
Nu este medic/terapeut
GeorgeCristian
Buna seara, am cazut la fotbal pe mana stanga si nu am fost la doctor am stat cu dureri aprox. 1 luna dupa care am zis sa merg la un control iar acolo mi-au spus ca am o fractura de scafoid cominutiva medie 1/3 fara deplasare semnifictiva, mi-au pus mana in gips timp de 3 sapt dupa care mi-am dat-o jos dar am constantat ca durerile sunt aceleasi cand ma sprijin in incheietura maini iar mana este rigida. Ce as putea sa fac pentru ca numai suport aceasta durere si in plus am nevoie sa folosesc mana in activitatea de zi cu zi
0
10-11-2021, ora 17:24
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Dacă ați stat o luna cu fractura neimobilizat, șansă ca problema sa se vindece cu 3 sapt de ghips este foarte mica
0
10-11-2021, ora 18:05
GeorgeCristian
Nu este medic/terapeut
GeorgeCristian
Stiu, dar doctorul de la spital mi-a spus ca osul sa lipit in mare parte si ca nu se astepta ca fractura sa evolueze asa bine
0
10-11-2021, ora 18:05
GeorgeCristian
Nu este medic/terapeut
GeorgeCristian
Credeti ca este de operat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: fractura de scafoid