Dureri dupa operatia de fractura de scafoid
Buna ziua, acum un an am cazut la fotbal pe mana stanga dupa care nu am simtit dureri foarte mari crezand ca trece de la sine ceea ce nu sa intamplat. Dupa vreo 3 saptamani am fost la medicul de familie sa imi elibereze o trimitere sa fac un control la mana din care rezultand ca am osul scafoid fracturat. Mi-au pus ghips pentru 3 saptamani ca osul sa se sudeze la loc dar nu s-a intamplat asta din cauza ca osul era deplasat. Dupa un an am reusit sa ajung la operatie. In operatie domnii doctori mi-au luat o bucata de os de la bazin din partea stanga si mi-au pus la osul fracturat imobilizandu-l cu un surub si purtand ghips pentru 6 saptamani. Acum la aproape 4 luni dupa ce am scos ghipsul si dupa ce am facut vreo 10 sedinte de fizioterapie si alte exercitii acasa inca am dureri la mana inclusiv incheietura si tendoane. Pe langa asta am si niste dureri la piciorul stang deasupra genunchiului din inaintea operatiei la mana. Sunt doua cazuri diferite dar as vrea sa aflu niste raspunsuri pentru fiecare caz in parte daca e posibil. Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: fractura de scafoid