Fractura Metatarsiene
Buna ziua!
Acum o saptamana jumătate mi a fost scoasa atela gipsata si intrebarea mea este daca e normal dupa acest timp sa mi se umfle glezna tare chiar daca eu fractura am avut o la metatarsian 3
Mentionez ca gipsul l am tinut o luna de zile, si de o saptamana se umfla glezna si simt inca durere, calc doar pe calcai pt ca imi este frica sa ma las cu toata greutatea pe toata talpa
Cand voi putea conduce si in cat timp ma voi recupera
Am 39de ani, 53kg
Va multumesc foarte frumos
Acum o saptamana jumătate mi a fost scoasa atela gipsata si intrebarea mea este daca e normal dupa acest timp sa mi se umfle glezna tare chiar daca eu fractura am avut o la metatarsian 3
Mentionez ca gipsul l am tinut o luna de zile, si de o saptamana se umfla glezna si simt inca durere, calc doar pe calcai pt ca imi este frica sa ma las cu toata greutatea pe toata talpa
Cand voi putea conduce si in cat timp ma voi recupera
Am 39de ani, 53kg
Va multumesc foarte frumos
V-am raspuns mai demult
""Fractura izolata a metatarsianului 3 este rarissima,
Cel mai adesea este o componenta a unei fracturii-luxatii Lisfranc, diagnostic extrem de grav si de invalidant.
O fractura izolata a metatarsianului 3 se trateaza functional, insa fractura-luxatie Lisfranc necesita interventie chirurgicala urgenta.
Aveti nevoie de un diagnostic: examinare clinica atenta, eventual computer-tomograf.
Pana atunci este total interzis sprijinul pe picior.""
Raspunsul ramane valabil: inca nu aveti un diagnostic precis, care sa va permita sa calcati pe picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
""Fractura izolata a metatarsianului 3 este rarissima,
Cel mai adesea este o componenta a unei fracturii-luxatii Lisfranc, diagnostic extrem de grav si de invalidant.
O fractura izolata a metatarsianului 3 se trateaza functional, insa fractura-luxatie Lisfranc necesita interventie chirurgicala urgenta.
Aveti nevoie de un diagnostic: examinare clinica atenta, eventual computer-tomograf.
Pana atunci este total interzis sprijinul pe picior.""
Raspunsul ramane valabil: inca nu aveti un diagnostic precis, care sa va permita sa calcati pe picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Ciuperca pe talpa si degete?
- 8durere deget picior
- 18dureri de articulatii
- 70dureri de incheieturi...
- 6am citit pe internet despre un remediu pt bataturile la picioare
- 10Entorsa ligamente
- 4ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului...
- 8Durere la picior, cand nu face efort
- 4magne b6
- 4tibialis posterior - cum se trateaza?
- 4dureri de oase ingrozitoare
- 7amputare degete picior
- 0picioare grele
- 5Dureri de muschi si oase dupa folosirea Fosavance
- 0Taietura la fluierul piciorului
- 20Durere laba piciorului noaptea şi mai ales dimineata
- 12Fractura metatarsiene laba picior drept
Mai multe informații despre: Piciorul durerea osteoarticulara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: