ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Fractură diafizara cominutiva tibie

23-02-2019
Rares Schier nn
Nu este medic/terapeut
Rares Schier nn
Mi-am rupt piciorul la schi (fractura diafizara cominutiva tibiala), m-am operat si mi s-au pus doua tije TEN. Accidentul s a întâmplat pe data de 06.02.2019 si pe 08.02.2019 m-am operat. Acum trebuie sa stau cu piciorul in atela gipsata 4 saptamani pana pe data de 12.03.2019 cand ma voi duce la control. Piciorul nu ma mai doare aproape deloc (uneori mai simt dureri). Am câteva întrebări:
-Sunt sanse sa nu imi mai puna piciorul in ghips până la genunchi ? 
-In cat timp ma voi recupera ? *precizez ca sunt copil si am aproape 16 ani ! 
-Si dacă ma voi mai putea reapucaa de schi ? 
Si mai am câteva întrebări la care as dori să-mi răspundeți dacă puteți : 
-Imi tresare piciorul in ghips, dintr-o data asa tresare ( zvâgnește, se zbate ) dar nu ma doare, este normal ?
-Cand ma mișc simt ca se misca osul, dar nu ma doare doar simt ca se misca, nu stiu cum să va explic. Este normal ?
6 comentarii
1
21-02-2019, ora 22:31
Dr. Alin Pandea
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Alin Pandea
Buna seara
Aceste întrebări trebuiau adresate medicului înainte sa va opereze.
De ce nu le-ati adresat? De ce nu v-a răspuns ? Nu arondat cât trebuie sa va bage in seama? Ar trebui reclamat !?!??
0
21-02-2019, ora 23:35
Rares Schier nn
Nu este medic/terapeut
Rares Schier nn
Va multumesc pentru raspuns, doar ca am câteva întrebări daca îmi puteți raspunde: Este normal să-mi tresara piciorul în ghips ? ; Uneori cand ma mișc simt ca îmi pocneste osul, se mișcă chiar nu stiu cum sw va explic. Este normal ?
0
24-02-2019, ora 09:35
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Exista o singura persoana care va poate raspunde la aceste intrebari, fiind in posesia datelor necesare.
Este vorba, evident, despre chirurgul care v-a operat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
24-02-2019, ora 10:52
Rares Schier nn
Nu este medic/terapeut
Rares Schier nn
Mulțumesc pentru raspuns doar ca am doua intrebari la care cred ca ati putea sa-mi răspundeți:
-Uneori îmi tresare piciorul asa dintr-o data (zvâgnește, se zbate) dar nu ma doare deloc, este normal ? Il am in atela
-Uneori cand mă misc simt ca pocneste osul sau ceva de genul dar nu mă doare, este normal ?
0
24-02-2019, ora 11:06
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Cum v-am putea raspunde fara sa cunoastem absolut nimic din datele necesare?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
24-02-2019, ora 12:02
Rares Schier nn
Nu este medic/terapeut
Rares Schier nn
Ce date ați dori sa cunoasteti ? Îmi puteți spune ce date si eu vi le dau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: