Fractură cominutiva femur stâng.
Bună ziua! În aprilie 2018 am fost implicată intr-un accident rutier in urma căruia am suferit o fractură cominutiva de femur stang. Mi s-a montat un aparat fixator cu care am stat o săptămână in ATI până când sangele rezultat în urma unor hemoragii la cap a inceput sa se resoarbă, iar apoi mi-a fost introdusa o tija prin genunchi, fixata cu 3 suruburi. Unul sus și două la baza femurului, aproape de genunchi. Cele doua suruburi au fost extrase in luna iulie a aceluiași an, iar in toamna anului 2019 urmează sa mi se extragă tija și surubul de sus. Flexia am recuperat-o 100% inca din primele două luni, dar azi, la aproximativ 10 luni de la operație, încă am dureri din cauza carora schiopatez. Durerea migreaza si o simt ori in zona in care a fost fracturat osul, ori inspre genunchi, iar uneori o simt si in șold. Nu știu dacă mă dor mușchii sau daca mă doare osul, nu îmi pot da seama. Mă tot intreb daca e normal să fie așa si daca voi scapa vreodata de aceste dureri. Am 27 de ani, imi doresc din suflet sa imi reiau activitățile pe care le aveam inainte sa mi se intample nenorocirea asta si nu vreau sa imi imaginez cum va fi daca voi resimți aceste dureri toata viața. Pe doctorul care m-a operat imi este și rușine să-l mai deranjez inutil cu tot felul de intrebari. Tatăl meu, a făcut infarct și murit la 4 zile după accidentul in care am fost implicată, motiv pentru care am probleme cu depresia, am urmat un tratament medicamentos, dar l-am intrerupt de teama faptului că aceste pastile dau dependență, iar eu consider că pot trece de una singură peste acest episod. Imi fac griji și mă intreb in fiecare zi daca voi mai fi la fel ca inainte. Vă mulțumesc anticipat daca citiți acest mesaj si daca aveti bunăvoința de a-mi răspunde.
1 comentarii
Durerile pot sa persiste si sa se remita, multi pacienti se simt mai bine dupa extragerea materialului. totusi, nu ar trebuii sa va fie rusine sa vb cu dr care v a operat, a fi medic inseamna si a discuta cu pacientii si a raspunde la toate temerile si nedumeririle lor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1femurul usor curbat:(
- 7fractura cominutiva diafiza femurala
- 0Durere in femur, sa fie fisura ?
- 2Exostoza metafiza distala femur stang
- 0Fractura de femur drept.
- 0Urgent!Durere de femur la copil!
- 1Intindere excesivă a muşchilor femurului
- 1Tija femur
- 8Dureri de oase
- 2durere os femur dupa 20ani de la operatia de fractura de femur
- 0Rezultat biopsie tumora femur stang