Fizioterapie pentru un bolnav cu distrofie musculara humerala
Buna ziua, , sunt bolnav cu distrofie musculara humerala si as vrea sa fac fizioterapie, si nu stiu ce proceduri sa fac, avand aceasta boala sa nu imi afecteze mai rau, , va multumesc mult pentru raspuns
3 comentarii
Intai veti fi consultat de catre medicul reumatolog de la centrul de Fizioterapie si el va va prescrie ce anume proceduri trebuie facute in cazul bolii dv. si va va incadra intr-un anumit program de la centrul de tratament (de stat sau particular).
Buna, mie mia zis doctorul de familie ca imi da trimitere la fizioterapie dar sar putea sa afecteze la boala mea
Trebuie vorbit cu medicul de la Fizioterapie care alege ce proceduri sa faci.
Pina atunci da search pe Google 'boala ta' si documenteaza-te daca gasesti despre procedurile indicate in articolele de pe net.
* incearca sa te dai cu ulei de la candela Sfantului Nectarie de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
Eu am avut 8 luni dureri atroce de mana, incepand cu umarul si mi-au trecut dupa ce m-am uns cu acest ulei.
Pina atunci da search pe Google 'boala ta' si documenteaza-te daca gasesti despre procedurile indicate in articolele de pe net.
* incearca sa te dai cu ulei de la candela Sfantului Nectarie de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
Eu am avut 8 luni dureri atroce de mana, incepand cu umarul si mi-au trecut dupa ce m-am uns cu acest ulei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1distrofie musculara
- 2distrofie musculara scapulo peroniala
- 5masaj - distrofie musculara
- 4distrofie musculara progresiva
- 4Distrofia musculara facio-scapulo-humerala
- 5in familia mea exista cazuri de distrofie musculara si retard mental
- 4distrofie musculara facio-scapulo-humerala
- 3Distrofie musculara progresiva x (maligna) la copil.
- 1Distrofie musculara progresiva
- 4distrofia musculara miotonica
- 2Distrofie musculara duchenne
- 0distrofie musculara becker
- 2Distrofia musculara la copii
- 0Recuperare genunchi
- 0Distrofie musculară BECKER
- 3Enzime musculare crescute bebe 7 luni.
Mai multe informații despre: Distrofia musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: