distrofie musculara | Forumul Medical ROmedic

distrofie musculara

05-12-2006
narcisa
Nu este medic/terapeut
narcisa
Mama mea (53 ani)a fost diagnosticata acum 4 ani cu MIOTONIE STEINERT.De atunci boala se agraveaza, iar capacitatea ei de a se misca se diminueaza de la o luna la alta.Merge f.f.greu, nu-si mai poate ridica mainile, nu-si mai poate apleca capul.toate miscarile ei sunt din ce in ce mai grele.As vrea sa stiu daca exista vreun tratament care sa-i poata, macar, stagna boala.Va multumesc.
1 comentarii
0
12-12-2006, ora 00:00
florin.m
Nu este medic/terapeut
florin.m
Din cate cunosc exista o planta folosita in medicina populara si folosita in mozite, mialgii, dureri musculare de origine reumatica. Planta creste la munte si se prepara un decoct intr-un anumit fel ce necesita un spatiu mai lung si indicatii. Se numeste - Ciocul Cocoarei sau ciocul berzei si inca altele depinde de zone. Face parte din Fam. Geraniaceae ce cuprinde cca 250 specii. Cea recomandata este "Geranium pratense". Cautati si arhiva rev. Formula As. nr.323 din august 1998. unde gasiti si celealte indicatii de folosire. La plafar NU o gasiti! Doar la cei ce o cunosc si in zonele unde creste o stiu toti. Daca boala este avansata nu va mai garantez. Dar incercati. Suces si sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: