FIV nereusit

Buna ziua. Am 43 ani, am făcut FIV cu ovocit donat, embriotransfer 5 AA. Beta Hcg 1, 3. In ziua embriotransferului endometrul a avut 8 mm, val. estradiol 73 pg/ml, val. progesteron 12, 3 ng/ml. Au fost valorile prea mici de nu a reușit implantarea?
6 comentarii

Buna ziua. Am făcut embriotransfer cu 1 blastocist 5AA (ovocit donat). Beta negativ. In ziua embriotransferului am avut endometrul de 8mm fara aspect trilaminar, estradiol 73ng/ml, progesteron 12, 3 ng/ml. Medicul a spus că sunt condiții f bine pt procedură, dar din ce am mai citit nu sunt prea convinsă. Îmi poate spune cineva dacă condițiile au fost ideale? Mulțumesc

Buna ziua. Din pacate sunt intr-o situatie asemanatoare, iar posibila cauza a esecului ar fi un embrion cu defect de implantare ( e raspunsul primit de la clinica ). Din pachetul de 6 ovocite s-a obtinut doar acest embrion care a fost de calitate superioara doar aparent. Aveti mai multi embrioni ?

Mai am doi blastocisti 5AA, 5AB. Ce valori ați avut?

Blastocistul meu a fost 4AA. Am dozat doar progesteronul, cu o zi inainte de embriotransfer - 13, 8 ng/mL, iar ultima ecografie, cu 5 zile inainte - endometru 7, 4 trilamelar. Banuiesc ca schema de tratament /investigatii este diferita de la o clinica la alta.

Buna ziua,
Cunosc femei care au facut FIV cu ovocite donate in diferite clinici din Romania ce colaboreaza cu o banca de ovocite din Spania. Preturi ok si rezultate pozitive.
Voi lasa adresa mea de e-mail pentru mai multe detalii:
dianaaxinte531@gmail.com
Cunosc femei care au facut FIV cu ovocite donate in diferite clinici din Romania ce colaboreaza cu o banca de ovocite din Spania. Preturi ok si rezultate pozitive.
Voi lasa adresa mea de e-mail pentru mai multe detalii:
dianaaxinte531@gmail.com

Cel mai bine este sa folositi ovocite proaspat donate.Aceste practici se fac in Ucraina au un randament mai mare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fertilizare in vitro
- 3FIV sau sarcina pe cale naturala
- 3FIV, dati-mi mai multe detalii despre aceasta procedura... medic
- 1fertilizare in vitro
- 4Sa infiez un copil sau sa incerc o inseminare in-vitro?
- 3am un singur ovar... doar contraceptie prin fertilizarea in vitro?
- 5fertilizare in vitro
- 0Inseminare in vitro in clinica din Viena (AKH)
- 1Fertilizare
- 0Sarcina prin fiv - imi trebuie urgent pana miercuri estrofam 2 mg
- 0fertilizarea in vitro cu gemeni
- 1Care sunt pasii/etapele pentru FIV?
- 0FIV/ISCI - Sunt 14 zile de la transfer, test negativ. Sa mai sper?
- 0Am ambele trompe impermeabile. dupa 2 tratamente Fiv pot ramane insarcinata pe cale naturala?
- 0Recoltare Ovocite
Mai multe informații despre: Fertilizarea in vitro
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: