am un singur ovar... doar contraceptie prin fertilizarea in vitro?

27-03-2008
stancorina
Nu este medic/terapeut
stancorina
am un singur ovar cu hidrosalpinx la trompa aferenta, fac tratament cu gonadotrofine dar nu am destui foliculi.exista o alta sansa de a concepe in afara de F.I.V?
3 comentarii
0
25-05-2008, ora 00:00
cristina bratu
Nu este medic/terapeut
cristina bratu
da este ce fac eu acum. Dar se face doar in Spania, sau eu doar de asta stiu. Se cheama VAIO, adica iti face in fiecare luna tratament cu hormoni, iar ovulele pe care ti le scoate ti le congeleaza. Sansele sunt destul de mari, dar ca si in vitro nu se stie cat. La inceput mie mi-au dat sanse de 2%, iar acum sansele au crescut pana la 50- 60%. Inca nu iti pot spune dc am sa raman, pana acum am terminat cele 5 luni de tratament si astept formarea embrionilor. E o metoda destul de lunga ( eu din septembrie am inceput ) si costisitoare. Iti ajunge cam pe la 12000 sau 15000 euro in functie de tratament si analize si ecografii pe care le faci. Peste o luna dc raman iti voi scrie Multa bafta si fii increzatoare ca o sa reusesti. Desi eu sincer sunt cu moralul la pamant. Nu mai rezist
0
28-05-2008, ora 00:00
stancorina
Nu este medic/terapeut
stancorina
iti doresc mult succes.eu am avut o procedura F.I.V.E.T. esuata si sunt foarte afectata psihic nu reusesc sa-mi revin desi au trecut 2 luni. in plus asta ne-a afectat casnicia care timp de peste 11 ani a fost una fericita. abia daca ne mai vorbim.am pierdut mult facand aceasta incercare si sper din tot sufletul ca nu va mai trece si altcineva prin asta.SUCCES!poate imi mai scrii...
0
11-02-2010, ora 16:47
ceria
Nu este medic/terapeut
ceria
Buna ziua, tuturor!Am o problema de sanatate care nu-i gasesc rezolvare, va rog din suflet sa ma sfatuiti.Problema mea este urmatoarea:am HIDROSALPINX pe trompa dreapta, cealalta trompa a fost extirpata in urma unei sarcini ectopice cand aveam 22 ani, la doi ani dupa aceea am nascut prin cezariana.In 2007 am fost operata la Iasi de d-na prof. Lupascu, (Maternitatea cuza voda) :miectomie si hidrosalpinx trompa dreapta.Cu disperare mi-am dorit al doilea copil dar in urma unei investigatii mi s-a spus ca aceea trompa este distrusa complet.Am renuntat la visul de a avea al doilea copil insa ma cofrunt cu aceleasi probleme, cum racesc un pic ma arde o durere jos partea dreapta ma tratez cu antibiotice si antiinflamatoare dar nu mai fac fata nici ele.Vreau sa scap de aceasta durere ce ma sfatuiti sa fac?Mentionez ca am trei operatii si sunt cu moralul la pamant, ma gandesc ca pot face ceva urat acolo pe trompa de ma tot doare mai tot timpul.Cu multumiri si cu sperante ca ma veti ajuta, ceria
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul