fir crescut pe sub piele sau ceva mai grav?
buna ziua.
de cele mai multe ori ma epilez inghinal cu ceara, dar in ultima vreme m-am luat de 2-3 ori cu lama. problema este urmatoarea: pe partea stanga, aproape de labie mi'a aparut o umflatura, f putin dureroasa. cred ca ar fi un fir crescut pe sub piele-pt ca mi s-a intamplat acum, dupa ce m-am luat cu lama- in timp mi-au mai aparut alte galme foarte mici si intr-un final s-au dovedit a fi doar niste fire crescute pe sub piele. dar prima umflatura ramane - nu are niciun fel de culoare, nici eruptie.. nimic. sa ma duc la dermato-venerologie? e vorba de ceva mai grav?
de cele mai multe ori ma epilez inghinal cu ceara, dar in ultima vreme m-am luat de 2-3 ori cu lama. problema este urmatoarea: pe partea stanga, aproape de labie mi'a aparut o umflatura, f putin dureroasa. cred ca ar fi un fir crescut pe sub piele-pt ca mi s-a intamplat acum, dupa ce m-am luat cu lama- in timp mi-au mai aparut alte galme foarte mici si intr-un final s-au dovedit a fi doar niste fire crescute pe sub piele. dar prima umflatura ramane - nu are niciun fel de culoare, nici eruptie.. nimic. sa ma duc la dermato-venerologie? e vorba de ceva mai grav?
3 comentarii
Poate fi un chist. Nu ar strica un examen dermatologic!
..Dar exista posibilitatea unei boli... sau probleme mai grave?
Nu pot, numai din descriere, sa spun mai multe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 2mancarime de cateva luni..
- 3iritatie dupa epilarea inghinala
- 5Intrebare stupida: trebuie sa ma epilez perfect in zona genitala?
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 3infectie dupa ras
- 4epilarea cu ceara in zona inghinala la un salon cosmetic... bubite purulente f dureroase
- 3Epilat in zonele intime
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 6Probleme epilare inghinala
- 1epilarea in zona intima
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 6HIV dupa epilare
- 0Negi genitali cauzati de epilatul inghinal? ajutor!
- 3Epilare inghinala-iritatii. Ajutor!
- 1Este bine sau nu ?
- 3Epilare zona intima barbat
Mai multe informații despre: Epilarea inghinala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: