Epilare inghinala-iritatii. Ajutor!
Salut. Am si eu o intrebare. Am fost la salon si mi-am epilat zona inghinala cu ceara pentru prima data.Dupa o zi au inceput sa imi apara iritatii mari, in special multe bubite cu puroi care au trecut de abia peste vreo 3-4 zile. Vreau sa ma epilez iarasi peste o saptamana insa vreau sa stiu ce sa folosesc dupa epilare pentru a preveni iritatiile. Va rog ajutati-ma!
3 comentarii
parere:
pudra Baneocin
citeste despre ea pe google
pudra Baneocin
citeste despre ea pe google
posibil sa te fi iritat pentru ca a fost prima data, deobicei la salon te dau ele cu crema ca sa nu te iriti plus sa indeparteze ceara
ramasa in plus, poti sa incerci si Baneocin pudra. Incearca sa schimbi salonul daca nu stiu sa aiba grija si de pielea ta.
ramasa in plus, poti sa incerci si Baneocin pudra. Incearca sa schimbi salonul daca nu stiu sa aiba grija si de pielea ta.
Eu nu am facut deloc cu ceara dar de ani de ziel fac epilare cu aparat de ras apoi spalare cu sapun dove si apa calduta nam avut nicodata problme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 2mancarime de cateva luni..
- 3fir crescut pe sub piele sau ceva mai grav?
- 3iritatie dupa epilarea inghinala
- 5Intrebare stupida: trebuie sa ma epilez perfect in zona genitala?
- 3infectie dupa ras
- 4epilarea cu ceara in zona inghinala la un salon cosmetic... bubite purulente f dureroase
- 3Epilat in zonele intime
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 6Probleme epilare inghinala
- 1epilarea in zona intima
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 6HIV dupa epilare
- 0Negi genitali cauzati de epilatul inghinal? ajutor!
- 3Epilare zona intima barbat
- 1Parul din zona intima
Mai multe informații despre: Epilarea inghinala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: