Fierbinteala/caldura genunchi

07-02-2021
AL45
Nu este medic/terapeut
AL45
Bună seara, am 24 de ani, 1.61 înălțime și aprox. 70 kg.
De câteva zile, în zona genunchiului stâng simt un fel de caldură/fierbințeală care nu trece. Țin să precizez că genunchiul nu prezintă leziuni, nu am calcat strâmb, nici nu cred că l-am lovit/forțat cu ceva. Nu știu dacă o cauză ar putea fi deorece mai stau "turcește" pe scaun când lucrez la birou, și aș fi putut afecta negativ nervii piciorului în acest sens; am evitat să mai stau așa pentru perioade lungi. De mers, merg normal, nu am dureri, nici nu prezint vreo dificultate în a merge sau în a mișca piciorul în orice poziție. Circulația sângelui pare normală. Genunchiul nu prezintă niciun fel de urmă de roșeață sau umflături, pur și simplu îl simt fierbinte/cald. Mai țin să precizez că am mai avut astfel de fierbințeală acum ceva timp, o formă mai ușoară, însă a trecut de la sine, dar în același timp am avut și niște junghiuri frecvente pe întreg piciorul stâng, dar și la brațul stâng am avut astfel de junghiuri/înțepături în același timp. Acum prezint întepături destul de rar sau deloc.
Mă puteți întruma dacă este necesar să merg la un control?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
0
19-04-2022, ora 22:01
Baru
Nu este medic/terapeut
Baru
Buna seara! Imi puteti spune, va rog, daca ati rezolvat problema? Sau daca stiti ce este? Sunt intr-o situatie asemanatoare... Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum menținem sănătatea genunchilor?
  • Alergarea ar putea fi benefică pentru genunchi, contrar temerilor generale
  • Leziunile genunchilor nu se vindecă complet
  • Alergarea ameliorează inflamația genunchiului, contrar așteptărilor
  • Durerea de picioare
  • Dislocare genunchi - primul ajutor și sfaturi utile
  • Tipuri de durere de genunchi în diferite afecțiuni ale genunchilor
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  • Recuperarea genunchiului în funcţie de patologie - evoluţie şi durată
  •