Fierbinteala/caldura genunchi
Bună seara, am 24 de ani, 1.61 înălțime și aprox. 70 kg.
De câteva zile, în zona genunchiului stâng simt un fel de caldură/fierbințeală care nu trece. Țin să precizez că genunchiul nu prezintă leziuni, nu am calcat strâmb, nici nu cred că l-am lovit/forțat cu ceva. Nu știu dacă o cauză ar putea fi deorece mai stau "turcește" pe scaun când lucrez la birou, și aș fi putut afecta negativ nervii piciorului în acest sens; am evitat să mai stau așa pentru perioade lungi. De mers, merg normal, nu am dureri, nici nu prezint vreo dificultate în a merge sau în a mișca piciorul în orice poziție. Circulația sângelui pare normală. Genunchiul nu prezintă niciun fel de urmă de roșeață sau umflături, pur și simplu îl simt fierbinte/cald. Mai țin să precizez că am mai avut astfel de fierbințeală acum ceva timp, o formă mai ușoară, însă a trecut de la sine, dar în același timp am avut și niște junghiuri frecvente pe întreg piciorul stâng, dar și la brațul stâng am avut astfel de junghiuri/înțepături în același timp. Acum prezint întepături destul de rar sau deloc.
Mă puteți întruma dacă este necesar să merg la un control?
Mulțumesc anticipat!
De câteva zile, în zona genunchiului stâng simt un fel de caldură/fierbințeală care nu trece. Țin să precizez că genunchiul nu prezintă leziuni, nu am calcat strâmb, nici nu cred că l-am lovit/forțat cu ceva. Nu știu dacă o cauză ar putea fi deorece mai stau "turcește" pe scaun când lucrez la birou, și aș fi putut afecta negativ nervii piciorului în acest sens; am evitat să mai stau așa pentru perioade lungi. De mers, merg normal, nu am dureri, nici nu prezint vreo dificultate în a merge sau în a mișca piciorul în orice poziție. Circulația sângelui pare normală. Genunchiul nu prezintă niciun fel de urmă de roșeață sau umflături, pur și simplu îl simt fierbinte/cald. Mai țin să precizez că am mai avut astfel de fierbințeală acum ceva timp, o formă mai ușoară, însă a trecut de la sine, dar în același timp am avut și niște junghiuri frecvente pe întreg piciorul stâng, dar și la brațul stâng am avut astfel de junghiuri/înțepături în același timp. Acum prezint întepături destul de rar sau deloc.
Mă puteți întruma dacă este necesar să merg la un control?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Buna seara! Imi puteti spune, va rog, daca ati rezolvat problema? Sau daca stiti ce este? Sunt intr-o situatie asemanatoare... Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere usoara de genunchi!
- 52Genunchi umflat si dureros
- 30Condromalacie rotula
- 7Fratele meu are dureri de genunchi
- 5adolescenta cu dureri genunchi
- 22Fractura de maleola si peroneu
- 17dureri de genunchi
- 11dureri la incheieturi (genunchi)
- 0dureri de genunchi si coate
- 1genunchi umflat
- 4Durere de glezna si genunchi
- 3Genunghi incordati, dureri
- 1problema ligament colateral intern genunchi sau tendon
- 7traumatism genunchi drept?
- 4Problema genunchi
- 1Ortopedie.. Condroblastom condil femural lateral
- 4Mi-a „fugit” genunchiul intr-o parte, am cazut in fund - Care sunt sansele sa am ligamentele rupte?
- 0Durere insuportabilă pe picior
- 0Intrebare genunchi - putina durere si faptul ca nu-l simt la fel de puternic ca inainte
Mai multe informații despre: Genunchiul durere in picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Durere sau înțepătură în talpă
- Durere în picior
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: