faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita

63 comentarii 1 2 3
0
29-06-2014, ora 03:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este nevoie de conult la stomatolog si rezolvarea probemelor
este nevoie sa verifici tensiunea la ambele maini..mai cu seama cand ai durerile de cap... sa stii cauza durerilor si vertijului...fiindca tratamentu difera daca e tensiunea mare sau este prea mica
conteaza foartte mult regimul alimentar si kg care le ai, regimul corect de hidratare
0
16-07-2014, ora 13:37
nicoleta240
Nu este medic/terapeut
nicoleta240
Buna ziua. Am o problema care ma deranjeaza de 7-8ani.Dese ori am senzatia ca respir ca prin perdea, cand stau in pat seara ma inec in gat simt ceva la baza gatului care ma astupa, daca adorm cu fata in sus ma inec in somn, la2-3zile ma trezesc cu dureri de cap groaznice, uneori ametesc si am timp de cateva secunde pierderi de memorie, daca dau cu sprei de muste sau stau langa cineva care fumeaza simt o presiune asupra capului de parca creste tensiunea sau pulsul si simnt ca respir aer insuficient cu un zgomot harait din gat.De 3 saptamani am odurere in timp ce inghit iar noaptea se usuca gatul si ma doare mai tare.am mers la ORL am luat tratament cu ZINAT, ACICLOVIR, BORENAR si pic.HERBAFLU, PINOSOL. Iau tensiunea si am 158-149. Va rog din suflet sfatuitima unde sa merg si ce analize sa fac. Multumesc pentru intelegere.
0
17-07-2014, ora 08:47
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
din cele descrise.. cred ca problema este gastro- intestinala si posibil ca sunt si KG in plus
refluxul gastro esofagian duce la acele arsuri in gat si inflamatia mucoasei faringiene.. si NU se trateaza cu antibiotic
ametelile..sunt din cauza circulatiei cerebrale proaste.. care poate fi de la un ficat gras, si vascozitate marita a sangelui...
pe forum am scris sute de sfaturi la aceste subiecte
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap din sinuzită (cefaleea sinusală)
  • Operație deviație de sept - tot ce trebuie să știi (ghidul pacientului)
  • Diferența dintre angina (amigdalita) virală și cea bacteriană - când trebuie să iei antibiotic
  • Deviația de sept - cum o recunoști și când trebuie tratată
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Deviația de sept: Intervenția chirurgicală este o abordare mai eficientă decât utilizarea spray-urilor nazale
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •