faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
este nevoie de conult la stomatolog si rezolvarea probemelor
este nevoie sa verifici tensiunea la ambele maini..mai cu seama cand ai durerile de cap... sa stii cauza durerilor si vertijului...fiindca tratamentu difera daca e tensiunea mare sau este prea mica
conteaza foartte mult regimul alimentar si kg care le ai, regimul corect de hidratare
este nevoie sa verifici tensiunea la ambele maini..mai cu seama cand ai durerile de cap... sa stii cauza durerilor si vertijului...fiindca tratamentu difera daca e tensiunea mare sau este prea mica
conteaza foartte mult regimul alimentar si kg care le ai, regimul corect de hidratare
Buna ziua. Am o problema care ma deranjeaza de 7-8ani.Dese ori am senzatia ca respir ca prin perdea, cand stau in pat seara ma inec in gat simt ceva la baza gatului care ma astupa, daca adorm cu fata in sus ma inec in somn, la2-3zile ma trezesc cu dureri de cap groaznice, uneori ametesc si am timp de cateva secunde pierderi de memorie, daca dau cu sprei de muste sau stau langa cineva care fumeaza simt o presiune asupra capului de parca creste tensiunea sau pulsul si simnt ca respir aer insuficient cu un zgomot harait din gat.De 3 saptamani am odurere in timp ce inghit iar noaptea se usuca gatul si ma doare mai tare.am mers la ORL am luat tratament cu ZINAT, ACICLOVIR, BORENAR si pic.HERBAFLU, PINOSOL. Iau tensiunea si am 158-149. Va rog din suflet sfatuitima unde sa merg si ce analize sa fac. Multumesc pentru intelegere.
din cele descrise.. cred ca problema este gastro- intestinala si posibil ca sunt si KG in plus
refluxul gastro esofagian duce la acele arsuri in gat si inflamatia mucoasei faringiene.. si NU se trateaza cu antibiotic
ametelile..sunt din cauza circulatiei cerebrale proaste.. care poate fi de la un ficat gras, si vascozitate marita a sangelui...
pe forum am scris sute de sfaturi la aceste subiecte
refluxul gastro esofagian duce la acele arsuri in gat si inflamatia mucoasei faringiene.. si NU se trateaza cu antibiotic
ametelile..sunt din cauza circulatiei cerebrale proaste.. care poate fi de la un ficat gras, si vascozitate marita a sangelui...
pe forum am scris sute de sfaturi la aceste subiecte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 6antibioticele si ficatul
- 5sinuzita, alergie curent?
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 5Sinuzita cronica acutizata
- 8Sinuzita, rog o parere avizata
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 5sinuzita cronica
- 4PROBABIL Sinuzita
- 1stafilococ
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 0Efecte secundare?
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 2Deviatie de sept nazal
- 2Operatie sinuzita sinoidala
- 0Dureri de oase in tot corpul. Nu găsesc ce am! Ajutor va rog!
- 3Deviatie de sept, rinita cronică hipertrofiata.
Mai multe informații despre: Sinuzita Amigdalita cronica Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: