Fac cistita prea des!
A inceput totul in urma cu 2 ani cand am facut infectie urinara, am facut urocultura, medicul mi-a recomandat ciprolen 7 zile.Dupa acest episod am avut de mai multe ori cistita care le-am tratat cu uricol si urinal acut, apoi am facut din nou urocultura din care nu a reiesit infectie, ci doar eritrocite 19/ul(limita maxima fiind de 17).
Medicul de familie mi-a recomandat 3 luni de cystone(hymalaia) 2 capsule pe zi.Am urmat tratamentul si cateva luni nu am mai facut cistita.
Acum fac cistita daca tin mainile in apa rece chiar si cateva secunde, sau daca imi e frig la picioare doar putin.
In ultimele 2 luni am facut de 2 ori infectie urinara.
Vreau sa stiu ce tratament ar fi bine sa urmez si ce analize ar fi de folos sa scap de cistita.
Multumesc anticipat.
Medicul de familie mi-a recomandat 3 luni de cystone(hymalaia) 2 capsule pe zi.Am urmat tratamentul si cateva luni nu am mai facut cistita.
Acum fac cistita daca tin mainile in apa rece chiar si cateva secunde, sau daca imi e frig la picioare doar putin.
In ultimele 2 luni am facut de 2 ori infectie urinara.
Vreau sa stiu ce tratament ar fi bine sa urmez si ce analize ar fi de folos sa scap de cistita.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
Daca o infectie apare in contextul unei afectiuni ginecologice sau a unei sarcini este necesar consultul de obstretica -ginecologie si medicina de specialitate. Va recomandam sa consultati medicul dvs. ginecolog pentru investigatiile si / sau alte consultatii necesare
O zi excelenta!
Daca o infectie apare in contextul unei afectiuni ginecologice sau a unei sarcini este necesar consultul de obstretica -ginecologie si medicina de specialitate. Va recomandam sa consultati medicul dvs. ginecolog pentru investigatiile si / sau alte consultatii necesare
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aca iau antibiotic pt cistita... pot sa fac un copil sau este riscant?
- 9ph mare
- 3cistita radica
- 2cistita acuta
- 10cistita?
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 7e cistita cronica?
- 1cistita?
- 0Cistita hemoragica
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 2sunt insarcinata si am facut cistita
- 1Cistita recidiveaza
- 2Cistita in 16 săptămânii
- 0HPV 16 pozitiv, ce pot face?
- 0Cistita
- 1Usturime
- 0Cistita cu Monural
- 2Am o cistita
Mai multe informații despre: Cistita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: