exudat faringian fara trimitere de la medic
Buna ziua,
Se poate face un exudat faringian, pentru a afla daca am candidoza, fara trimitere de la medicul de familie? Eu nu sunt asigurat, asa ca pentru buzunarul meu nu conteaza. De aceea vreau sa sar peste medicul de familie si sa ma duc doar daca iese un rezultat pozitiv.
Se poate face un exudat faringian, pentru a afla daca am candidoza, fara trimitere de la medicul de familie? Eu nu sunt asigurat, asa ca pentru buzunarul meu nu conteaza. De aceea vreau sa sar peste medicul de familie si sa ma duc doar daca iese un rezultat pozitiv.
2 comentarii
Din moment ce faceti analiza contra-cost nu este necesara niciun fel de trimitere.
Laboratoarele sunt mult mai multumite asa, cu incasari directe. Ele stiu bine ca incasarea banilor de la casa de asigurari in baza trimiterilor este un proces indelungat si care poate fi...palpitant.
Laboratoarele sunt mult mai multumite asa, cu incasari directe. Ele stiu bine ca incasarea banilor de la casa de asigurari in baza trimiterilor este un proces indelungat si care poate fi...palpitant.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exudat dupa homeogenes
- 8Exudat faringian
- 2Exudat faringian
- 1Exudat faringian
- 5solicitare medic - interpretare test exsudat faringian
- 2Exsudat Faringian
- 0Interpretarea exudatului faringian
- 0Analize frotiu faringian
- 0Interpretare analiza exudat faringian
- 2Exudatul faringian se face pentru toti microbii ?
- 2Ecografie gât
- 1Cultura exudat faringian
- 2Stafilococ auriu prezent la exudat faringian
Mai multe informații despre: exudatul faringian