examen citologic frotiu cervico-vaginal
la negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna mi s-a gasit COCOBACILI.
la modificari celulare reactive asociate cu INFLAMATIA.
la anomalii ale celulelor epiteliale celule scuamoase
- ASC-US/CELULE SCUAMOASE ATIPICE DE SEMNIFICATIE NEDETERMINAT
CITODIAGNOSTIC-CLASA III
POATE FI CANCER?
la modificari celulare reactive asociate cu INFLAMATIA.
la anomalii ale celulelor epiteliale celule scuamoase
- ASC-US/CELULE SCUAMOASE ATIPICE DE SEMNIFICATIE NEDETERMINAT
CITODIAGNOSTIC-CLASA III
POATE FI CANCER?
3 comentarii
Nici o varianta nu este exclusa. Este necesara continuarea investigatiilor.
spuneti-mi va rog frumos m-ai multe despre aceste analize si ce investigatii m-ai trebuie sa fac .imi este ffff. va multumesc
buna seara, ma numesc yza am 30 de ani si am si eu o nelamurire in urma cu o saptamana am facut un control ginecologic si mi sa depistat rana pe uter si secretie abundenta, mi sa recomandat un examen citologic cervico vaginal la care mia iesit la clasificarea frotiului dupa sistemul papanicolau tip 3...celule epiteale pavimentoase atipice cu semnificatie nedeterminata asc-us, tricomonas vaginalis prezent, candida albicans prezenta cu spori parca asa scrie..imi cer scz dar nu prea inteleg scrisul...la polimorfonucleare numeroase hematii rare si mai scrie cv dar nu inteleg la calitatea fortiului scrie nesatisfacator cu un proces inflamator pronuntat, recomandari examen citologic la 3 luni dupa terapie cu antibiotice si mai este bifat si examen colposcopic mi sa dat antibiotic metronidazol 2 compr la12 ore vitamina e 2 capsule pe zi macmiror un comprimat intravaginal seara irigari o seara cu tantum rosa o seara cu bicarbonat si cand imi vine mestra azitrox un comprimat pe zi in perioada mestrei adica ma tine 4 zile iau 4 compr.. si din ziua a 15 -24 a ciclului duphaston 1 compr de2 ori pe zi si ibrufen pt calmarea durerii va rog din suflet ajutatima cu un raspuns mie frica sa nu fie ceva grav gen cancer sau mai stiu ce.va multumesc si astept raspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?