Evitati operatiile la dr. Daniel Popescu

39 comentarii 1 2
0
04-07-2020, ora 16:12
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Si eu m-am programat la o operație la Dr. Popescu. Se va intampla la sfârșitul lunii. Sper sa iasa in final bine, sa am un rezultat bun. Va voi tine la curent Sper sa pot aduce vesti bune.
0
31-07-2020, ora 23:58
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna fetelor. În dimineața asta am facut operatia de rinoplastie la domnul doctor Popescu Daniel. Pe la ora 20.30 eram deja acasă. Asupra rezultatului, nu ma pot pronunta, deși as spune ca arata bine deja, dar, e prea devreme.
În ceea ce privește operatia, a durat aproximativ 2 ore, deși e secundara, m-am trezit imediat după operație, si am respirat direct pe nas. Nu am avut dureri, cred ca cea mai dureroasă parte pana acum a fost introducerea branulei în mână. Nici macar infundata nu sunt. Da, am o senzatie de corp străin în ochi, medicul a spus că probabil pana maine va dispărea. Oamenii sunt extraordinari, toți. Mai ales domnul doctor. N-am cuvinte. Dacă si nasul va fi ca in poza pe care mi-a facut-o imediat după operație, as fii cea mai norocoasă!. Asa cum am promis, am tinut sa împărtășesc asta cu voi. Poate va ajuta pe cineva.
Aaaa, da! Sicum nu s-a intervenit asupra osului, nu sunt vanata absolut deloc.
0
04-08-2020, ora 04:38
Iulia0784
Nu este medic/terapeut
Iulia0784
Hello! Anul trecut, în septembrie, am avut o operație de rinoplastie la Dr. Dragoș Zamfirescu. Din păcate, operația a fost una pe cât se poate de nefericită. Aveam un nas, într-adevăr, mare, însă era perfect drept, iar nările erau simetrice; mi-am dorit ca vârful nasului să fie micșorat.
Până în momentul în care mi-a fost dat jos bandajul de pe nas, domnul doctor a fost extrem de în regulă. Însă, când mi-am văzut nasul, am observat că nările sunt total asimetrice, mai exact, una foarte lungă, iar alta extrem de rotundă. Pe lângă asta, nasul meu nu mai era drept, așa cum îl aveam înainte, ci dacă te uitai din față, nasul meu este într-o parte, ca și când s-ar vedea din semiprofil. Încă ceva, osul nasului are acum o gaură, este ceva ce am simțit instant de cum mi-am pus mâna pe el.
Acum revin la ceea ce am spus mai sus, și anume că, până în momentul în care mi-a fost dat jos bandajul de pe nas, domnul doctor a fost extrem de în regulă cu mine. Însă, când am văzut aceste greșeli la nasul meu, am zis doar „Văd că nările sunt asimetrice, deși le aveam simetrice”. Ei bine, dânsul s-a simțit extrem de jignit și mi-a spus: „Deci nu-mi vine să cred că aveți tupeul să-mi spuneți asta, când eu am cliente care sunt șocate de schimbare și plâng când le dau oglinda!”. Am rămas surprinsă de reacția dânsului. Pur și simplu a țipat la mine, încercând să mă facă să mă simt prost că nu sunt șocată de rezultat.
La 6 luni de la operație am mers la control, spunându-i că nu sunt mulțumită nici acum și că au trecut atâtea luni, iar nasul meu cu siguranță nu va lua o altă formă. Deși se observă perfect asimetria nărilor, direcția strâmbă a nasului și golul de la os, dânsul pur și simplu a spus cu jumătate de gură că el nu observă și că ar trebui să-mi facă o poză pe care să o compare cu poza pe care mi-a făcut-o înainte de operație. Ei bine, a recunoscut că sunt niște probleme pe care eu nu le aveam înainte, dar totuși să mai vin și la controlul de 9 luni și vedem cum procedăm.
În niciun caz nu mi-aș mai face o operație la dânsul. Nu sunt deloc mulțumită, nu mă simt deloc bine cu mine, iar comunicarea cu domnul doctor m-a dezamăgit total.
Acum vă întreb pe voi, cei care poate aveți mai multe cunoștințe, se pot primi banii înapoi având în vedere că ceea ce a făcut dânsul se numeste malpraxis? Bun, pot să înțeleg dobândirea unor nări asimetrice, dar o gaură într-un os perfect drept? Mi-e tare greu să cred că este ceva de înțeles în cazul acesta.
0
04-08-2020, ora 13:51
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Imi pare foarte rau, Iulia! In mod normal, inainte de operație, semnezi niste acte prin care tu iti dai acordul si-ti asumi orice risc, printre care și faptul că rezultatul poate fi unul nesatisfăcător. Cred ca toti medicii te pun să semnezi astfel de acte inainte de operație. Astfel, ramane la latitudinea doctorului daca vrea sa te mai opereze sau nu. Unii sunt OK, si propun ei o altă intervenție, alții nu. In mod normal, daca te-ar opera tot Zamfirescu, ar trebui să plătești doar anestezia. Ideea e ca nu-l poti acuza de malpracxis, din pacate.
0
04-08-2020, ora 14:07
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Si mai e o treaba. O rinoplastie secundara costa mai mult, si este mai grea decât orice rinoplastie primară. Orice doctor la care mergi pentru o secundara, ar trebui să te trimita in primul rand la doctorul care te-a operat prima dată, pentru ca isi cunoaște tehnica, si ii e mult mai usor sa opereze din nou. Iti spun pt ca tocmai am facut o secundara si am fost la câteva controale. E cu dus si intors: daca esti o fata care are multi bani, ai putea merge la un doctor foarte bun pentru corectie, dar numai la unul foarte bun. Cred ca la tine va fi nevoie sa adauge si cartilaj, deci e nevoie de un chirurg experimentat. De Zamfirescu nu stiu prea multe, dar el ar trebui să nu-ți mai ia foarte mult pe intervenție, si sa-si cunoască tehnica, sa stie ce a facut acolo. De amenințat cu malpraxis nu cred ca are rost, mai bine vorbesti calm, si vezi daca ajungeți la un consens.
0
04-08-2020, ora 16:02
Iulia0784
Nu este medic/terapeut
Iulia0784
Mersi pentru răspuns!
Deși știu că prețul pentru o rinoplastie secundară este mare, prefer să strâng decât să merg tot la dânsul. Îmi este teamă să nu își facă nici de data asta treaba și mă gândesc, mai ales, la faptul că dacă ar fi fost cel potrivit pentru o schimbare reușită, ar fi realizat-o cu succes din prima.
1
04-08-2020, ora 17:23
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
N-ai pentru ce! Da, te gândești foarte bine. E Ok sa strângi bănuiți, si sa mergi la un doctor foarte bun, de data asta. Cei mai bine cotati sunt Antohi si Popescu.
Eu dupe operatia făcută la Antohi, n-am fost mulțumită de cum arata, si mi-am dorit să fac o a doua operație. Dar nu pot sa spun ca vai, m-a desfigurat omu, e un rezultat horror! Nu era ce mi-am dorit, pur si simplu si nu mi-a placut. Dar e un doctor bun Antohi, si pe reconstrucție. Cred ca dupa operatia secundara la Dr. Popescu a iesit ce trebuie, ramane sa mai dau si bandajul jos. Eu, daca e sa-ti fac o recomandare, pe unul din cei 2 ti ți-aș recomanda, si mai degraba Popescu Daniel, deși încă nu ma pot pronunta asupra rezultatului. Pretul e de 4700 de euro, indiferent de particularitatile operației.
0
04-05-2021, ora 17:04
AdyAdri
Nu este medic/terapeut
AdyAdri
Vreau sa mărturisesc, ca după 5 operații nereușite, făcute la alți medici, abia dl dr. Popescu mi-a făcut un năsuc asa cum mi-am dorit. Sunt foarte mulțumită de rezultat, de modul de abordare, de susținerea postoperatorie, de profesionalismul d-lui dr și al întregii echipe. Si sincer, văzând cu ochii mei cum stau lucrurile, mi-e f greu sa cred cele mărturisite de "anonim"...
0
12-03-2023, ora 21:42
CB2222
Nu este medic/terapeut
CB2222
@Iulia0784
Si eu am patit acelasi lucru cu dr. Z. As vrea sa iau legatura cu tine, m-ar interesa sa stiu daca ai facut si alte demersuri. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul