eruptie la nivelul tenului
de 4_5 zile mi_au aparut pe fata foarte multe cosuri micute, foarte apropiate unele de altele, mai ales pe frunte si langa urechi.uneori am niste mancarimi f mari. eram in perioada menstruatiei, intr+adevar, dar niciodata nu am avut astfel de probleme...mai ales ca iau anticonceptionale de 1 an, lucru care imi rezolvase f bine problema cosurilor.
mentionez ca inca nu am luat nici un tratament sper sa treaca de la sine.intre timp continuu cu demachierea zilnica dimineata si seara
am uitat sa spun ca aceste mici cosuri nu pot fi sparte, par sa nu aiba nimic in ele
multumesc, si dc e posibil astept un raspuns
mentionez ca inca nu am luat nici un tratament sper sa treaca de la sine.intre timp continuu cu demachierea zilnica dimineata si seara
am uitat sa spun ca aceste mici cosuri nu pot fi sparte, par sa nu aiba nimic in ele
multumesc, si dc e posibil astept un raspuns
1 comentarii
si eu am fost in aceasi situatie. nu le parge si nu le mai atingeiti pot ramane urme cu totul ca sunt mici.
porti caciula? se poate si de lacaciula. mie mi s-au facut cosurie pe frunte langaureche si la barbie, am scapatde ele cu ajutorul unui baton corector de la farmacie, iti recomand sa mergi la farmacie si sa iti cumperi unul. folosestel pe fata curata, dimineata cant te trezesti seara lasa-ti fata curata, nu mai da cu ata machiaj pe fata pana scapi de cosuri, lasa piele sa respire nu e bine. foloseste batonul coresctor si itiva fi de folos. iti ascunde cosurile si ti le usuca, bafta
porti caciula? se poate si de lacaciula. mie mi s-au facut cosurie pe frunte langaureche si la barbie, am scapatde ele cu ajutorul unui baton corector de la farmacie, iti recomand sa mergi la farmacie si sa iti cumperi unul. folosestel pe fata curata, dimineata cant te trezesti seara lasa-ti fata curata, nu mai da cu ata machiaj pe fata pana scapi de cosuri, lasa piele sa respire nu e bine. foloseste batonul coresctor si itiva fi de folos. iti ascunde cosurile si ti le usuca, bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi