Eruptie dentara la 3 luni?
Buna ziua. Fetita mea de 3 luni este foarte agitata.plange incontrolabil, baga pumnii in gurita, saliveaza extraordinar de mult. M.am uitat in gurita si jos mi se pare ca gingia este putin umflata. Este posibil sa avem dintisori asa de mici?cum pot sa o ajut sa nu o mai doara? Pot sa folosesc supozitor cu paracetamol? Sau altceva recomandat pentru aceasta varsta? Multumesc mult
2 comentarii
Buna ziua
Regula este ca eruptia dentara sa debuteze in jurul varstei de 6 luni, dar nu este anormal ca debutul sa fie la 3-3 1/2 luni sau dupa 1 an. In privinta alinarii durerii si agitatiei puteti utiliza Alinan Baby 15 pic de 3-5 ori/zi, in functie de frecventa agitatiei sugarului. Sanatate !
Regula este ca eruptia dentara sa debuteze in jurul varstei de 6 luni, dar nu este anormal ca debutul sa fie la 3-3 1/2 luni sau dupa 1 an. In privinta alinarii durerii si agitatiei puteti utiliza Alinan Baby 15 pic de 3-5 ori/zi, in functie de frecventa agitatiei sugarului. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3eruptie dentara ? va rog raspundeti !!
- 0Tratament homeopat eruptie dentara
- 16Erupție dentară bebe 7 luni
- 2Erupție dentară
- 1Erupție dentară întârziată?
- 0Dintisori bebe 6 luni
- 0Dentiție bebelus
- 1Dinte iesit in spatele incisivului central stang superior - bebe 1 an
Mai multe informații despre: Eruptia dentara la bebelusul sugar eruptia dintilor de lapte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: