Erupție dentară întârziată?
Fetitei mele in varsta de 1 an si 2luni jumatate i-au aparut doar 4 dintisori. Este vreo problema ca momentan nu i-au erupt si ceilalti dintisori? Stiu ca fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, doar ca am.intalnit copii mai mici cu 2-3luni care aveau 6 sau 8 dintisori. Cineva imi spunea ca lipsa calciului impiedica eruptia dintisorilor si ca ar trebui sa ii ofer supliment de calciu ...eu inca o alaptez, plus ca ii introduc in alimentație iaurt, ou, branzica. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua
Nu va grabiti sa ii dati suplimentar calciu, ii vor erupe si ceilalti dinti. Cu alimentatia pe care i-o asigurati este suficient aport, dar asa cum ati spus singura, nu toti au acelasi parcurs al dezvoltarii, deci... inca putina rabdare !
Nu va grabiti sa ii dati suplimentar calciu, ii vor erupe si ceilalti dinti. Cu alimentatia pe care i-o asigurati este suficient aport, dar asa cum ati spus singura, nu toti au acelasi parcurs al dezvoltarii, deci... inca putina rabdare !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3eruptie dentara ? va rog raspundeti !!
- 0Tratament homeopat eruptie dentara
- 16Erupție dentară bebe 7 luni
- 2Erupție dentară
- 2Eruptie dentara la 3 luni?
- 0Dintisori bebe 6 luni
- 0Dentiție bebelus
- 1Dinte iesit in spatele incisivului central stang superior - bebe 1 an
Mai multe informații despre: Eruptia dentara la bebelusul sugar eruptia dintilor de lapte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: