episoade de ameteli-vertij

328 comentarii 1 2 ..... 10 11
0
18-07-2016, ora 14:04
naty20
Nu este medic/terapeut
naty20
O recomandare de clinica ORL care fac aceste manevre EPLEY (macar localitatea)? Sunt din Suceava, dar banuiesc ca in zona aceasta nu gasesc asa ceva.! Are rost sa mai fac si alte investigatii? am programare la RMN, si nu stiu daca sa merg sau nu! Am cheltuit multi bani pana acum, multe analize, am fost la diferiti medici, dar nu am aflat nimic concret pana in acest moment. Sa continui oare investigatiile la un medic ORL? Multumesc pentru raspunsul d-voastra!
0
18-07-2016, ora 20:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
doar la un medic ORL.. la spitalul de Recuperare Iasi unde exista acest laborator de Vestibulogie
dr. Cozma Sebastean
0
04-08-2016, ora 14:57
naty20
Nu este medic/terapeut
naty20
Buna ziua,
Intrucat starile de ameteala s-au mai ameliorat, desi nu au disparut complet, nu am mai mers la nici un consult medical, continuand tratamentul cu betaserc. Intrebarea mea este daca durerile pe care le am in cap si ureche, cu intepaturi in maxilar sus, gat si ochi (parca am stat in curent), doar pe partea dreapta sunt de la urechea interna asa cum a fost pus diagnosticul de medicul neurolog, sau e cu totul altceva. Consultul la medicul ORL nu a secificat ca as avea o problema externa la ureche. Multumesc
0
21-08-2016, ora 08:56
Marinnna
Nu este medic/terapeut
Marinnna
Buna ziua!
Am 22 de ani si de aproximatix 3 ani am migrene. Am fost la medici, la mai multi chiar, am luat tratatemente diverse ( stugeron, vitalin, migrolin, sumtca + diferite suplimente alimentare cu Mg, B). Am facut computer tomograf, electroencefalograma, dar mi-au iesit bune. De ceva timp am intrerup orice tratament avand stari de somnoleta din cauza sugeronului. Mi-a fost foarte bine, aveam dureri suportabile ( pentru care luat nurofen, mydocalm, ibalgin, nu prea si fac efectul), dar acum de 2 zile simt că sunt confuza total, nu pot dormi pentru ca simt ca, creierul meu gandeste si este activ in permanenta. Adorm doar cu medicamente, si foarte greu, „sunt chinuita” de faptul ca in permanenta creieriul meu involuntar este activ, in permanenta chiar si cand fac o anumita activitate nu ma pot concentra pe acel lucru ci gandul meu este in alta parte ( la evenimente anterioare sau viitoare). Ma tulbura aceasta stare, pe langa faptul ca am durerile de cap si ameteli, sunt dezechlibrata, ma misc greu. Dar cel mai tare ma supara faptul ca nu pot sa gandesc limpede, sa fiu prezenta cu gandul la actiunea pe care o realizez in acel moment. Sunt confuza si cu greu ma pot concentra. Trebuie sa mentionez ca am o perioada destul de incarcata (examene) si in fiecare zi invat cam 10 ore pe zi. Poate fi si acest lucru o cauza? Ce imi puteti recomanda? Cum as putea sa procedez sa-mi pot controla eu creierul si nu el pe mine? Va rog din suflet daca puteti sa mi recomandati ceva anume, sa scap de starea asta. Am crezut initial ca este un pas spre a mi pierde mintile?
Va multumesc mult!
0
17-09-2016, ora 12:16
naty20
Nu este medic/terapeut
naty20
Buna ziua, revin la d-voastra cu rugamintea de a mă ajuta! Am urmat sfatu d-voastra m-am programat la Dr Cozma pt teste de vestibulogie, dar abia pe 29 Septembrie am reușit sa prind un loc si asta cu plata! Am consultat iarasi un medic ORL care nu m-a ajutat cu absolut nimic. Am cerut si părerea unui neurochirurg, care mi-a prescris sa iau cebrium si zaldiar. Problema cea mare este ca s-au schimbat puțin simptomele! A apărut o durere cumplita de cap, ca o intepatura, care pleca de la ceafa înspre maxilarul de sus, tampla, ureche. Dacă nu am durerea nu am nici ameteala si starea de rau de la stomac. O perioada mi-a trecut cu zaldiar dar inexplicabil a reaparut de o saptamana, desi încă urmez tratamentul. Iau in continuare betaserc de 24 2/zi. Afectată este partea dreapta dar de câteva ori am avut durerea si pe partea stânga! Sunt la capătul rabdarii, nu prea mă ia nici un medic in serios, am hotarat sa fac si RMN-ul (am pe 20 Septembrie programarea). Singurul medic care m-a tratat ca pe un om bolnav a fost neurochirurgul, restul lăsau impresia ca mă confrunta cu probleme psihice. Va rog sa mă ajutati cu un sfat! Unde sa merg, ce poate fi? Multumesc!
0
17-09-2016, ora 21:31
naty20
Nu este medic/terapeut
naty20
Si cel mai important aspect pe care am uitat sa îl mentionez este ca neurochirurgul nu crede ca ar fi o problema la urechea interna, iar ORL-istul a afirmat ca urechea interna nu doare, iar durerea de cap in momentul de fata este aproape insuportabila, si mă sperie mai mult decat ameteala. Totusi ambii au fost de acord cu testele de vestibulogie... dar nici unul nu mi-a zis sa revin la ei cu rezultate! Multumesc
0
09-05-2017, ora 22:46
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Subscriu si eu in clubul ametitilor, am avut 2 crize de vertij(se invartea camera) la miscarea capului, crizele au tinut cam o saptamana fiecare, vertijul aparea dimineata si disparea usor spre sfarsitul zilei mai ales daca faceam miscare.
In afara de crizele de vertij am si ameteli zilnice, mai accentuate dupa masa, cand sunt nervos, apar in special cand merg sau stau in picioare. E ca un fel de ceata care se lasa pe creier si nu mai poti sa gandesti limpede, parca si privirea e neclara. Ma simt bine cand fac efort cu picioarele, cand merg cu bicicleta, dar imediat ce ma opresc ma ia ameteala.
Nu stiu pe ce directie sa o iau, cert este ca am probleme la coloana cervicala, chiar daca nu sunt de operat, am dureri si o senzatie ca de frecare os pe os cand intorc capul stanga dreapta, si am mai fost diagnosticat cu rinita cronica si deviatie de sept. Am luat stugeron 2 luni, arlevert 3 luni si acum sunt pe betaserc, dar simt ca nici unul nu-si face treaba..
0
10-05-2017, ora 09:40
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
ametelile sunt un simptom a problemelor de circulatie cerebrala
calitatea sângelui depinde foarte mult de tractul digestiv si de rinichi
cred ca investigatiile se incep cu o Ecografie abdominala
consult gastrologie
0
10-05-2017, ora 14:51
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Multumesc frumos pentru raspuns. Am facut analize si la rinichi dar nu a iesit nimic anormal, in schimb am probleme la ficat si bila dar nu m-am gandit ca ar putea sa produca vertij, cel mult ameteli..
Am fost si la 2 gastroenterologi care m-au trimis la neurologie iar acolo mi-a zis ca e ba de la urechi ba de la spondiloza. Cert este ca problemele se agraveaza in anotimpul rece.
0
10-05-2017, ora 16:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
zic sa renunti la Toate lactatele, margarina, dulciuri cu creme, mezeluri din comert, sucuri, gogosi..s.a minuni din aluat dulce
sa te alimentezi simplu, carne gatita acasa doar cu legume, 2-3 fructe pe zi, cereale facute pe apa...si multe , multe lichide, apa plata si ceaiuri
in rest tratamentul pentru a tine o tensiune normala, vasodilatatoare pentru circulatia cerebrala si tratament coloana cervicala
NU ai alta solutie
0
03-06-2017, ora 17:43
alcalin
Nu este medic/terapeut
alcalin
Buna ziua! Dupa o perioada de stres prelungit si nopti nedormite am inceput sa am ameteli mai intai atunci cand dadeam capul pe spate pt a privi in sus(simteam un bazait in ceafa), apoi la schimbarea pozitiei capului spre stanga sau spre dreapta. Asta s-a intamplat acum 6 zile si de atunci situatia s-a mai agravat, in sensul ca sunt obosita, ametesc( nu vertij) cand ma asez, ma ridic, ( chiar si de pe scaun), cand ma aplec sau privesc in sus. Mi-e f bine doar daca stau culcata la orizontala.Pe verticala ma ia o stare de oboseala, ameteala, vedete usor neclara si uneori o amortire usora a fetei, partea stanga. Medicul de familie mi-a recomandat tratament cu B6, calciu, glucoza, memotal, betaserc, celebrolizin, alevert. Am 5 zile de tratament, fara nici o schimbare.Stau in pat zi si noapte, asa mi-a foarte bine, nu am absolut nici un simptom, chiar daca misc capul, ma intorc pe o parte, cu fata in jos. Doar pe verticala incepe cosmarul. Am colesterolul marit si discopatie cervicala. Asemenea simptome am avut cu 14 ani in urma, dar erau tranzitorii. Ce sa fac? Sa continui tratamentul inca 5 zile cf recomandarii medicului de familie, sa merg urgent la neurologie, sa am rabdare ? Acum cand scriu, simt coloana cervicala incordata, usor dureroasa si am un bazait in capatul superior al acesteia.Iar dimineata pana la pranz, simt un zgomot infundat ca de motor de locomotiva.Ce poate fi, ce sa fac ?
0
03-06-2017, ora 17:58
alcalin
Nu este medic/terapeut
alcalin
Completare la comentariul anterior:
1.Cand misc capul, aud cracnituri, trosnete si zgomot exact parca se freaca 2 pietre una de alta, aici, la coloana cervicala.
2. Tensiunea arteriala este intotdeauna intre 9 cu 6 si 12 cu 8. Ct-ul abdominal din februarie imi arata 2 hemangioane pe ficat si un adenom suprarenalian stang pentru care medicii din Iasi mi-au dat asigurari ca nu ridica probleme. Refluxul gastroesofagian l-am tratat in ultimile 4 luni(dar am si slabit 10 kg si, drept bonus, in acest interval m-am trezit cu colesterolul de la 260 la 320 !!?!).Sunt derutata : cum sa-ti creasca colesterolul cu regim si scadere in greutate?
3.Toate analizele hematologie, biochimie, markeri tumorali pt tumori la san si abdominale, antigeni virus B si C, sumar urina, toate sunt f bune.

Imi cer scuze pt incoerenta mesajului dar ea reflecta exact starea confuza in care ma aflu.
0
03-06-2017, ora 20:34
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
obligatoriu investigatii la neurologie si la balneolgie
starea tractului digestiv este foarte importanta...pentru calitatea sangelui si circulatia cerebrala
asa a acel zis regim trebuie mai corectat.
0
03-06-2017, ora 21:07
alcalin
Nu este medic/terapeut
alcalin
Multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine! Imi permit sa mai adresez niste intrebari: se poate reduce nivelul colesterolului fara Sortis, Statine? Doar cu regim si Omega sau alte medicamente, ceaiuri?
Am vazut ca aveti un electrosomatograf! Poate diagnostica afectiuni neurologice sau doar te avertizeaza ca "e ceva in neregula acolo, in creier, in coloana vertebrala"? Iar in cazul in care diagnosticheaza afectuini, oferiti si indicatii terapeutice?
0
04-06-2017, ora 21:16
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da, din experienta de lucru anume cu electrosomatograful.. pot sa spun ca se poate inbunatati calitatea sangelui doar cu regim corect alimentar si tratament naturist. inclusiv si scaderea colesterolului
cat despre aparat...exista multe descrieri pe internet ce face si cum
NU punem diagnostice compatibile cu cele din medicina alopata
dar arata foarte multi parametri care ajuta la depistarea cauzei problemelor de sanatate
totul bazat pe calcularea PH lichidelor extracelulare
aparatul singur face si o selectie a alimentelor alcaline sau acide care face bine sau nu sunt recomandate pacientului in momentul de fata
0
07-07-2017, ora 14:18
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
M-am trezit de curand cu o reactie alergica la ceva ce am mancat, parca aveam un fel de junghi in plamani, la analize eosinofile si Ige crescute. Culmea ca in perioada asta am scapat de ameteli! Din ce am citit se elibereaza histamina la reactiile alergice. Acum imi aduc aminte ca si cand am fost racit nu mai aveam ameteli. A mai scapat cineva de ameteli in felul asta? Care ar fi explicatia?
0
18-07-2017, ora 12:27
Anamariaavram
Nu este medic/terapeut
Anamariaavram
Rasul de pe lume... dr Hociota mi- a fost nas de botez. Cat a trait insa nu am avut motive sa- i calc pragul cabinetului. Poate la episodul otitei congestive faceam bine sa- l fi consultat, avand in vedere si meseria pentru care ma pregateam. Dar mintea omului e mereu cea de pe urma, deh...
0
18-07-2017, ora 12:47
Anamariaavram
Nu este medic/terapeut
Anamariaavram
Constat ca textul de baza nu s- a salvat. Am 56 ani, 1 m 68, 60 kg. Analizele unui prunc sanatos. Nu tu colesterol, analize hepatice superbe desi sunt o buna prietena a vinului rosu consumat zilnic si fara moderatie. Contracarez cu un regim de viata altfel sanatos: gimnastica, mancare sanatoasa, fara dulciuri, fara paine fiindca prosteste si ingrasa, cu suplimente alimentare: vitapine, aminoacizi.aminoacizii pentru fudulie, am pretentia la varsta mea sa- mi zica lumea pe strada " domnisoara". Si o sa radeti. Cam asa patesc.
Acum cca o luna dupa o masa frugala dar stropita din belsug cu un vin cam dubios ( in general nu consum asa ceva dar m- am grabit) m- am confruntat cu un episod foarte violent de vertij. Secerata literalmente, apoi voma incoercibila timp de zile intregi. Simptome: ameteala enorma, voma ( initial continutul stomacului cu vin si mancare a fost complet dupa cca 3 ore de la pranz. Pilorul nu a functionat, desi in general am digestia perfecta). Transpiratie profunda, am fost zile intregi lac de sudoare. Dupa 3 zile in care nu ma puteam nici hidrata m- au luat la spital unde, in ciuda analizelor perfecte, inclysiv de ficat plus tomograf, plus ecografie a tinut- o o doctoritza de la neurologie, mainevrozata decat pacientii, una si buna, ca a fost mahmureala. Cum adica, eu beau profesionist de cca 40 de ani fara sa ametesc niciodata, si dintr- o cantitate cu nimic diferita de doza zilnica medie, ma matrafoxez intr- o clipa cu consecinte dezastruoase prelungite pe o luna intreaga?
0
18-07-2017, ora 13:04
Anamariaavram
Nu este medic/terapeut
Anamariaavram
Continui comentariul: la o luna dupa incident, desi ameliorata, starea mea nu e nici pe departe buna. Am in continuare vertij variabil si un tinitus o data cu el, simetric, de- asupra capului, la o plaja de frecventa de 12-15 khz. Deci nu frecvente joase ca in Meniere. In criza initiala pulsul si tensiunea au fost relativ mari ( puls catre 100, apoi s- a normalizat) si tensiunea 14-15 cu 8 apoi a redevenit de aviator. Puls 75-80, tensiune 12/6 sau 7.
Dintre betesuguri permanente: miopie corectata cu lentile. Deviatie interna de sept, foarte mare. Trompele lui Eustache extrem de inguste, urechi adeseori infundate. Scolioza lombara si probleme profesionale cu coloana ( sunt compozitor, lucrez mult la computer iar tineretea mi- am petrecut- o intre pian si masa de scris, multe ore zilnic). Ca sa nu ma ingras, o data cu vinul ingurgitat ca la concurs, iau metformin. Luasem si inaintea crizei, 2 pastile de 1000. Foarte mult, stiu. Dupa un episod scurt in care luasem multe kg, am reusit sa slabesc spectaculos si sa ma mentin cu metformin, cu tot consumul de alcool nepotrivit. Multumesc pentru sugestie. Sa fie VPPB ? Circumstantele in care s- a produs episodul de vertij nu sunt neobisnuite, reprezentand mai degraba o zi ca oricare alta din ultimii 35 de ani, si nu, asa cum sustinea neuroloaga de la spital, apucata femeie, genul fara dubii, care considera ca e un caz de matrafoxare. Fiindca ar fi trebuit sa se fi intamplat de cateva sute de ori daca era asa. Iar analizele nu aveau cum sa fie perfecte, fapt pe care, cu toata parerea de rau, a trebuit sa- l recunoasca si doctora in cauza. Nemaivorbind de faptul ca ea m- a vazut la cca 5 zile dupa ce nu pusesem pe limba nici macar apa, din cauza vomei incoercibile, la pachet cu vertijul si transpiratia. Ce sa fac? Multumesc anticipat
0
18-07-2017, ora 16:29
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Prima oara m-a luat si pe mine vertijul la 2 beri si multe tigari, m-a lasat apoi dupa cateva zile, dar apoi m-a luat dupa 2 ani, timp in care n-am pus picatura de alcool pe limba. Mi-as explica ca atunci, a sarit colesterolul prea sus si din cauza asta circulatie proasta la creier si apoi vertij. Colesterolul crescut in timp poate si infunda arterele.
La mine vertijul se pune pe seama coloanei cervicale. Aveti probleme acolo? Pe langa cea lombara.
0
18-07-2017, ora 21:27
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa tineti cont de un singur lucru.
Organismul este. aproximativ.70% apa si 30 substante minerale, vitamine, oligoelemente
deci pentru activitate corecta..alimenatia trebuei sa fie cat mai varizta si hidratarea cat mai corecta
altfel celula sau duce lipsa de ceva sau se dizhidrateaza si devina ca o smochina..si NU mai functioneaza corect
Mecanismul de compensare.. incearca sa tolereze greselile noastre..si le corecteaza cat poate
dupa ce se epuizeaza mecanismul de Compensare.gata..se rupe si acel regim obisnuit care noua ni se parea normal...brusc..nu mai este normal si apare initiaal o problema ca si avertisment..
daca omul nu intelege si ccontinua..averismentul se transforma deja in BOALA..care nu se mia recupereaza si nu mai este nimic ca inainte
0
28-12-2018, ora 18:23
bogdanrotl
Nu este medic/terapeut
bogdanrotl
Vă salut, numele meu este Bogdan, am 42 de ani, după ceva căutări pe Google am dedusanticipat că simptomele pe care le am duc tot mai mult la acest vertij.
Simptome : M-am trezit in acesta stare într-o dimineață.Cat stau întins în pat este relativ ok, intorsul de pe o parte pe alta îmi cauzează amețeli care în câteva minute se liniștesc dacă nu mă mișc.
La ridicare la verticală revin instant amețelile, deasemenea probleme de echilibru, dacă abuzez și încerc să am o activitate normală duce la senzații de voma. Dacă revin la orizontală în pat îmi revin treptat.Dureaza de 2 zile episodul actual, am mai avut așa ceva cam de 3 ori în ultimii 5 ani
Am 1, 70 m, 105 kg (am făcut sport de performanță, culturism) sunt"mare" ca să zic așa dar cu un procent ridicat de grăsime (dăunător la vârsta mea)
De cate ori am făcut analize ocazional pot spune că situația mea generală se încadra in limite normale, cu mici diferențe pe alocuri (colesterol și alte minuni).
Am citit multe dintre postări, am înțeles de asemenea că trebuie să-mi modific imediat alimentația ( destul de nocivă, consum aproape toate chestiile contraindicate pe acest forum)
Am înțeles deasemenea că un prim pas ar fi consultare ORL(legat de problemele echilibru amețeli)
Nu mă aflu in România, deci nu am acces la servicii românești ( spun ăsta pentru a evidenția faptul că în locul in care mă aflu doctorii de familie îți pun diagnosticului cu Google-ul în fața, și sunt cât se poate se serios cînd spun asta)
Voi incerca să accesez un serviciu medical de specialitate.
Până atunci, cum pot reduce aceste amețeli, cu efect imediat, ca să pot avea o activitate zilnică in limite cât de cât normale?
Orice indicație este binevenita, vă mulțumesc anticipat.
Cu respect, Necula Bogdan
1
28-12-2018, ora 20:01
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1.cu HIdratare fortata 2 litri de apa si ceaiuri calde pe zi
fara acidulate, sucuri, cafea si alcool
2 exclus toate lactatele, mezelurile si dulciurile cu crema din comert
se poate rar o branza de vaci, kefir.. carne macra si peste cu salate si legume multe
3 magneziu cu vit B 6 + stigeron, sermion, cavinton..ce gasiti acolo
0
21-02-2019, ora 20:27
Daniel Voina
Nu este medic/terapeut
Daniel Voina
Buna ziua.
De curand mai exact de o saptamana ma confrunt cu aceasta cauza medicala numita salic vestibular periferic stg, in urma unui control medical la upu tomograf consult neuro si orl mi sa dat tratament cu betaserc 24g 3/zi si milgamma 2/zi, tin sa zic ca dupa tratament si stat la pat ma simt un pic mai bine dar starile de dezechilibru inca sunt destul de intense dureri de cap nu foarte mari dar sunt ! Intrebarea mea este “Este normal sa mai am aceste stari, dupa o saptamana de tratament sau este indicat sa mai fac un al doilea consult medical urgent ?” Am 30 ani 1, 95m 108kg miscare fac destul de mult nu ma stiu cu probleme de coloana tensiune sau alte
probleme
Va multumesc anticipat
0
22-02-2019, ora 08:52
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
testele vestibulare la un cabinet specializat ORL..ati facut ?
Manevra Epley de pozitionare a otolitilor a fost facuta ?
sunt studii unde se demonstreaza ca VPPB se trateaza fara medicamente soar prin Manevra Epley
0
26-04-2021, ora 10:17
Mihaela EM
Nu este medic/terapeut
Mihaela EM
Buna ziua!
Am 32 ani, in Octombrie 2020 am avut cam 2 săptămâni o amețeala de scurta surata(ca un cutremur, fără sa se învârtă obiectele in jurul meu sau eu in jurul lor) ce tine mai mult in timpul zilei când eram mai activa.Am fost la ORL, consult clasic și mi-a zis sa evit Mișcările și ridicări bruște.Am fost și neurolog și mi-a zis sa ma hidrateze mai bine, sa iau bilobil, 1 capsula dimineața timp de o luna și 5 zile vimovo, 2zi.Sa evit ridicarea de greutăți, kinetofizioterapie, înot.
Din toate astea am respectat hidratarea, am evitat Mișcările bruște, greutatea, am făcut câteva exerciții ușoare acasa și am luat doar bilobil o săptămâna și amețeala a încetat.

Nu am mai avut nicio problema pana in Martie anul acesta , deși stilul de viața era același ca înainte, fără sa țin cont de recomandări , când acea amețeala a reapărut.
A durat cam o luna, timp in care am reîncărcat sa respect recomandările(exerciții, postura, hidratare) și nimic. Mi-am amintit ca neurologul imi dăduse vimovo. Deci după o luna de amețeala (mai degrabă o scurta instabilitate care nu imi afecta activitățile zilnice )am început sa iau vimovo. De la a 2 a pastila amețeala a dispărut.Am luat 5 zile, m-am simptom foarte bine, doar uneori simt furnicături in degetele mijlociu și inelar de la mâna stânga și între degetul mare și următorul de la piciorul stâng.(doar când stau mai mult in picioare)

După cele 5 zile am decis sa fac și RMN de coloana cervicala.(la capitolul coloana vertebrală ma știu de peste 10 ani cu tasare L4-L5, scolioza, acum vreo 7ani am făcut fiziokinetoterapie 10 zile și nu m-a mai deranjat)

Acum, la RMN cervical a ieșit :
Tendința de rectitudine de profil la nivel cervical
Deshidratarea moderată a discurilor intervetebrale C3-C4, C4-C5, C5-C6
Protuzie discala postero-mediana C4-C5
Debord discal global C3-C4, C5-C6
Modificări de statica vertebrală.

V-as ruga dacă puteți sa imi spuneti dacă diagnosticul meu explica episoadele de amețeala, luând in calcul ca a cedat imediat la antiinflamator.

Ideea e ca am devenit și anxioasa in ultima perioada pentru ca nu sunt lămurită in ceea ce privește starea mea.
Mulțumesc anticipat!
1
26-04-2021, ora 20:42
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da.. problemele cu ameteala sunt de la coloana cervicala... anumme faptul ca cedeaza la antiinflamatoare...confirma acest lucru
nu ati scris nimic de Vrasta si KG...asta ar fi esential
din practica sa constatat ca Omul isi omoara singur coloana daca u are Mic dejun sanatos si corect la trezire.
0
27-04-2021, ora 09:15
Mihaela EM
Nu este medic/terapeut
Mihaela EM
Mulțumesc pentru răspunsul promt!
Am 32 de ani și 50 de kg.
Adaugă un comentariu / răspuns
328 comentarii 1 2 ..... 10 11

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.