Ejaculare intarziata

29-12-2018
Prietenu
Nu este medic/terapeut
Prietenu
Salut! Am 59 ani si in ultimul timp ejaculez dupa 10 minute sau chiar mai mult. Cantitatea de sperma variaza. Problema e ca sotia nu e multumita de lungimea perioadei. Si nici nu are orgasm fara ejacularea mea. Exista orgasme multiple la femei, la o singura ejaculare a barbatului? Are sau a avut cineva asa ceva?
Sfaturi cum sa fac. Multam.
4 comentarii
1
29-12-2018, ora 18:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara
Situatia necesita o abordare mai complexa. Trebuie evaluata in contextul varstei, a starii generale de sanatate, a conditiei fizice etc. Va recomand sa mergeti la un medic urolog sau sexolog pentru evaluare generala.
1
29-12-2018, ora 18:57
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Buna seara.

Recomand sa mergeți la un medic urolog.
0
29-12-2018, ora 20:35
Prietenu
Nu este medic/terapeut
Prietenu
Va multumesc. Sarbatori Fericite !
1
29-12-2018, ora 22:35
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara
Aveți o vârstă frumoasa nu cred că e o problemă foarte grava că aveți ejaculare întârziere, era mai grav sa fie ejaculare precoce.Dar faceți totuși o vizita la urologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul