Ejaculare intarziata
Salut! Am 59 ani si in ultimul timp ejaculez dupa 10 minute sau chiar mai mult. Cantitatea de sperma variaza. Problema e ca sotia nu e multumita de lungimea perioadei. Si nici nu are orgasm fara ejacularea mea. Exista orgasme multiple la femei, la o singura ejaculare a barbatului? Are sau a avut cineva asa ceva?
Sfaturi cum sa fac. Multam.
Sfaturi cum sa fac. Multam.
4 comentarii
Buna seara
Situatia necesita o abordare mai complexa. Trebuie evaluata in contextul varstei, a starii generale de sanatate, a conditiei fizice etc. Va recomand sa mergeti la un medic urolog sau sexolog pentru evaluare generala.
Situatia necesita o abordare mai complexa. Trebuie evaluata in contextul varstei, a starii generale de sanatate, a conditiei fizice etc. Va recomand sa mergeti la un medic urolog sau sexolog pentru evaluare generala.
Buna seara.
Recomand sa mergeți la un medic urolog.
Recomand sa mergeți la un medic urolog.
Buna seara
Aveți o vârstă frumoasa nu cred că e o problemă foarte grava că aveți ejaculare întârziere, era mai grav sa fie ejaculare precoce.Dar faceți totuși o vizita la urologie
Aveți o vârstă frumoasa nu cred că e o problemă foarte grava că aveți ejaculare întârziere, era mai grav sa fie ejaculare precoce.Dar faceți totuși o vizita la urologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ejaculare tarzie?
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 7relatii intime destul de rare, cu partenere diverse + ejaculare intarziata
- 6Probleme cu ejacularea
- 2Nu pot ejacula.. facem dragoste si cate o ora poate mai mult si nimic..
- 5Probleme cu ejacularea
- 0Ejaculez foarte, foarte greu
- 2Ejaculare întârzie
- 2Am o problema in timpul ejacularii
Mai multe informații despre: Ejacularea intarziata