efecte secundare fosavance
Buna ziua!
Acum 3 luni am consultat un medic in legatura cu mama mea care acuza dureri in zona femurala superioara.In urma investigatiilor i s-a recomandat fizioterapie si pentru osteoporoza i s-a prescris fosavance.Dupa 3 luni durerile nu numai ca nu au cedat dar au devenit aproape insuportabile.Consultand prospectul fosavance am constatat ca cel mai frecvent efect secundar sunt tocmai durerile osoase si musculare.Acum as vrea sa intreb daca beneficiile tratamentului cu fosavance merita sa suporte acele dureri atroce sau sa-l intrerupem, Mentionez ca mama are 75 de ani este cardiaca, hipertensiva, are scolioza accentuata(FORMA DE S)si dupa afirmatiile acestui medic si osteoporoza.
Astept raspunsuri si va multumesc anticipat.
Acum 3 luni am consultat un medic in legatura cu mama mea care acuza dureri in zona femurala superioara.In urma investigatiilor i s-a recomandat fizioterapie si pentru osteoporoza i s-a prescris fosavance.Dupa 3 luni durerile nu numai ca nu au cedat dar au devenit aproape insuportabile.Consultand prospectul fosavance am constatat ca cel mai frecvent efect secundar sunt tocmai durerile osoase si musculare.Acum as vrea sa intreb daca beneficiile tratamentului cu fosavance merita sa suporte acele dureri atroce sau sa-l intrerupem, Mentionez ca mama are 75 de ani este cardiaca, hipertensiva, are scolioza accentuata(FORMA DE S)si dupa afirmatiile acestui medic si osteoporoza.
Astept raspunsuri si va multumesc anticipat.
1 comentarii
Vreau sa dau un raspuns tuturor celor care se confrunta cu efecte secundare severe ale tratamentelor prescrise. Ce e de facut ? In aceste situatii va recomand sa luati legatura cu medicul care v-a prescris tratamentul respectiv si sa-i aduceti la cunostinta ce se intampla. Medicul va poate schimba tratamentul. O solutie foarte buna in aceste situatii este si apelarea la tratamente naturiste, homeopate, care nu au contraindicatii si nu au efecte secundare. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sugestie imp pentru pers vârstnice cu de incontinenta de fecale, fara cea de urina.
- 0Orice sfat ar fi de ajutor
- 0Degenerescenta maculara si cataracta
- 3Abordarea pacientului cu dementa senila
- 0Terapia Bowen
- 0Despre batrani. Afectarea memoriei pe termen scurt
- 3Ulcer varicos batrana 80 ani cardiaca
- 6Dementa senila
- 0Fractura col femural neoperata
- 1Dementa senila