Echimoza persistenta in urma unei contuzii
Buna seara, am 22 de ani si mai intai de toate as vrea sa va informez de faptul ca nu sufar de boli cardiovasculare, neurologice sau diabet. Problema mea a aparut in urma cu 3 zile. Incercand sa schimb pozitia patului, l-am scapat peste piciorul drept. M-am ales cu o contuzie urata putin mai sus de glezna. Am pus gheata si umflatura s-a ameliorat 4-5 ore mai tarziu. In cursul zilei urmatoare a inceput sa imi apara mai jos de glezna o mica vanataie de o culoare rosiatica cu tente mov...apoi a inceput sa se extinda spre calcai si sa devina dureroasa. Intrebarea mea acum: Ar trebui sa imi fac griji si sa merg pentru un eventual consult, radiografie si implicit tratament, sau sa mai am putintica rabdare si sa recurg la automedicatie cu un gel sau unguent pe baza de heparina si oral cateva capsule de detralex? Va multumesc anticipat!
P.S Piciorul ma doare la mers, exact in locul contuziei. Locul echimozei nu imi face probleme la mers, insa se extinde pe zi ce trece tot mai mult.
P.S Piciorul ma doare la mers, exact in locul contuziei. Locul echimozei nu imi face probleme la mers, insa se extinde pe zi ce trece tot mai mult.
1 comentarii
Buna ziua!
Intinderea echimozei este cvasi-normala si explicabila.
O examinare clinica este intotdeauna salutara, putand evita neglijarea unor leziuni importante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Intinderea echimozei este cvasi-normala si explicabila.
O examinare clinica este intotdeauna salutara, putand evita neglijarea unor leziuni importante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5imi apar foarte usor echimoze, la orice lovitura..
- 46am alunecat pe parchet si am cazut cu falangele piciorului drept sub mine
- 0Echimoza evolueaza?
- 0Echimoze
- 0Echimoze de la tuse
Mai multe informații despre: Echimoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: