ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

E posibil ca in urma unui viol sa mai fii virgina?

19-07-2011
utilizator_106712
Nu este medic/terapeut
utilizator_106712
Buna. Am o prietena care a fost violata..ideea e ca ea a zis ca inca mai e virgina deoarece cu toate k a avut dureri mari, nu a sangerat..si a mai zis ca tipul in momentul ejacularii a ejaculat pe sanii ei...se teme sa le zica ceva parintilor..si nu stiu cum sa o ajut, , , ea spera ca e inca virgina..dar cum e posibil in urma unui astfel de viol..in care nu a fost finete..iubire..ma puteti ajuta va rog?
3 comentarii
0
19-07-2011, ora 23:04
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Se poate sa fi avut himen elastic..si sa nu sangereze, asta nu inseamna ca este virgina..cel mai bine ar fi sa le spuna parintilor prin ce a trecut, sa o ajute moral sa treaca peste necaz si eventual sa mearga cu ea la ginecologie, pt a vedea daca totul este in regula si poate ii face si analize pt boli cu transmitere sexuala, NU ARE DE CE SA-I FIE TEAMA,.trebuia sa le fi spus atunci parintilor si sa mearga la politie pt a-l pedepsi pe nemernic...
0
20-07-2011, ora 00:30
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
in primul rand daca a fost violata nu mai este virgina!
daca nu vreti sa afle parintii mergi tu cu ea la un psiholog sa o ajute sa treaca peste pragul asta
Mai bn ar vorbi cu parintii se face si o denuntie el plateste pt ceea ce a facut iar ea daca ar fi gravida parintii i-ar fii alaturi
Din pacate mai sant si nenorociti pe lumea asta!!!! Vorbiti cu parintii ca ei sant cei ce pot sa o ajute noi de pe forum doar cu sfaturi si pareri
Imi pare rau
0
20-07-2011, ora 01:12
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu trebuie confundata virginitatea cu integritatea himenului. Din moment ce nu a consimtit la contact sexual, inseamna ca este virgina. Dar trebuie sa le spuna parintilor ! Ar fi fost bine sa la spuna imediat, dar mai bine mai tarziu decat niciodata ! Are nevoie de suport, cine o poate ajuta mai bine decat parintii ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Violul - primul ajutor
  •