E posibil ca in urma unui viol sa mai fii virgina?
Buna. Am o prietena care a fost violata..ideea e ca ea a zis ca inca mai e virgina deoarece cu toate k a avut dureri mari, nu a sangerat..si a mai zis ca tipul in momentul ejacularii a ejaculat pe sanii ei...se teme sa le zica ceva parintilor..si nu stiu cum sa o ajut, , , ea spera ca e inca virgina..dar cum e posibil in urma unui astfel de viol..in care nu a fost finete..iubire..ma puteti ajuta va rog?
3 comentarii
Se poate sa fi avut himen elastic..si sa nu sangereze, asta nu inseamna ca este virgina..cel mai bine ar fi sa le spuna parintilor prin ce a trecut, sa o ajute moral sa treaca peste necaz si eventual sa mearga cu ea la ginecologie, pt a vedea daca totul este in regula si poate ii face si analize pt boli cu transmitere sexuala, NU ARE DE CE SA-I FIE TEAMA,.trebuia sa le fi spus atunci parintilor si sa mearga la politie pt a-l pedepsi pe nemernic...
in primul rand daca a fost violata nu mai este virgina!
daca nu vreti sa afle parintii mergi tu cu ea la un psiholog sa o ajute sa treaca peste pragul asta
Mai bn ar vorbi cu parintii se face si o denuntie el plateste pt ceea ce a facut iar ea daca ar fi gravida parintii i-ar fii alaturi
Din pacate mai sant si nenorociti pe lumea asta!!!! Vorbiti cu parintii ca ei sant cei ce pot sa o ajute noi de pe forum doar cu sfaturi si pareri
Imi pare rau
daca nu vreti sa afle parintii mergi tu cu ea la un psiholog sa o ajute sa treaca peste pragul asta
Mai bn ar vorbi cu parintii se face si o denuntie el plateste pt ceea ce a facut iar ea daca ar fi gravida parintii i-ar fii alaturi
Din pacate mai sant si nenorociti pe lumea asta!!!! Vorbiti cu parintii ca ei sant cei ce pot sa o ajute noi de pe forum doar cu sfaturi si pareri
Imi pare rau
Nu trebuie confundata virginitatea cu integritatea himenului. Din moment ce nu a consimtit la contact sexual, inseamna ca este virgina. Dar trebuie sa le spuna parintilor ! Ar fi fost bine sa la spuna imediat, dar mai bine mai tarziu decat niciodata ! Are nevoie de suport, cine o poate ajuta mai bine decat parintii ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 5Depresie sau...
- 6La varsta de 15 ani tatal ei a incercat sa o violeze... Acum are depresie?
- 3Viol, placere, nici eu nu inteleg
- 4Fata de 10 ani a spus ca la vârsta de 8 ani a fost violata
Mai multe informații despre: Violul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: