E adevarat ca mierea de albine da la copii botulism?
am si eu o intrebare. am gasit aici pe forum cum o mamica intreba ce indulcitori sa foloseasca pentru copilul ei. despre mierea de albine spunea ca poate sa dea botulism? e adevarat?
eu stiam ca nu se da miere la copii decit dupa virsta de un an pentru ca nu sti daca sunt alergici la produsele apicole...
cine ma poate ajuta cu un raspuns rog sa o faca! multumesc!
eu stiam ca nu se da miere la copii decit dupa virsta de un an pentru ca nu sti daca sunt alergici la produsele apicole...
cine ma poate ajuta cu un raspuns rog sa o faca! multumesc!
3 comentarii
Da, pentru ca in miere pot exista spori de Clostridium botulinum si care la copiii sub 1 an, care au tubul digestiv imatur si nu-i pot distruge, pot produce si botulism; se pare ca exista si o miere sterilizata, nu stiu daca pe piata din Romania este;numai bine
Da, pentru ca in miere pot exista spori de Clostridium botulinum si care la copiii sub 1 an, care au tubul digestiv imatur si nu-i pot distruge, pot produce si botulism; se pare ca exista si o miere sterilizata, nu stiu daca pe piata din Romania este;numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Ajutor!!! fetita mea are 3 ani si 12 kg
- 2diabetul si mierea
- 10Caut miere Manuka
- 37Mierea de Manuka- antibiotic natural- trateaza infectiile
- 0mierea si cancerul de san
- 4Mierea de Manuka învinge cele mai rezistente bacterii (studiu)
- 0miere de albine
- 0Miere de albine pe fata
- 3Terapia cu miere in infertilitate, dismenoree si frigiditate
- 4Mierea de manuka - beneficii
- 1miere de manuka in timpul sarcinii
- 1Miere de Manuka
- 3Zahar sau miere? care este mai sanatoasa?
- 1Mierea de albine - beneficii
Mai multe informații despre: Botulism Cresterea copilului intre 1-3 ani Mierea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: