Dureri zosteriene
Buna seara,
mama mea are 70 de ani si de aprox 4 saptamani a afost diagnosticata cu zona zoster, care a erupt pe piciorul stang, incepand de pe fesa pana inclusiv de talpa si degetele de la piciorul stang. Am facut tratamentul incipient timp de 10 zile cu aciclovir pastile si unguent dupa care am continuat cu Grimodin( dozede 300-600-900 / zi ) timp de 7 zile, insa durerile nu au incetat, sunt groaznice si greu de suportat. Cert este ca eruptiile incep sa treaca depe femur si tibie, talpa este foarte afectata. Talpa si pulpa creeaza o senzatie de arsura ( o caldura mare ), dupa care simte o raceala foarte puternica in aceeasi zona. Oare este normal sa simta asa ceva ? Mentionez ca piciorul stang ( afectat ) s-a si umflat putin in special in zona gleznei.
Am facut ecodopler si totul era normal !
Ce imi recomandati ?
Durerile sunt de nesuportat si nu stim ce sa mai facem!
Mentionez ca mama are si un diagnostitc de hepatita C dar neproblematic !
Astept su interes raspunsul d-voastra
mama mea are 70 de ani si de aprox 4 saptamani a afost diagnosticata cu zona zoster, care a erupt pe piciorul stang, incepand de pe fesa pana inclusiv de talpa si degetele de la piciorul stang. Am facut tratamentul incipient timp de 10 zile cu aciclovir pastile si unguent dupa care am continuat cu Grimodin( dozede 300-600-900 / zi ) timp de 7 zile, insa durerile nu au incetat, sunt groaznice si greu de suportat. Cert este ca eruptiile incep sa treaca depe femur si tibie, talpa este foarte afectata. Talpa si pulpa creeaza o senzatie de arsura ( o caldura mare ), dupa care simte o raceala foarte puternica in aceeasi zona. Oare este normal sa simta asa ceva ? Mentionez ca piciorul stang ( afectat ) s-a si umflat putin in special in zona gleznei.
Am facut ecodopler si totul era normal !
Ce imi recomandati ?
Durerile sunt de nesuportat si nu stim ce sa mai facem!
Mentionez ca mama are si un diagnostitc de hepatita C dar neproblematic !
Astept su interes raspunsul d-voastra
1 comentarii
Cu respect va transmit ca nu prea aveti ce face, decit sa suportati durerea care va ceda dupa o perioada si atunci cind timpul se schimba veti simti iarasi durerile. Ca sa va spun, eu am avur acum aproape 30 de ani (oftalmic ), daca doamna are dureri insuportabile eu am declarart ca sa-mi saoata ochiul sting, asa a fost, si acum dupa atit timp am mincarimi f f mari la schimbarile de vreme, asa ca nu aveti ce face decit sa va consolati cu gindul ca trebue sa suportati, Nu exista vindecare aceasta apare pe sistem nervos in urma unor scaderi a imunitatii si presemnalizeaza alte afectiuni mai grave. Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Zona zoster si scoala
- 9dureri de picior
- 6zona zoster - un tratament rapid...
- 7va rog sa imi spuneti cum sa trateaza zona zoster?
- 5Zona zoster - se poate transmite ?
- 5herpes in zona ochiului
- 6pneumonie lobara, scizurita orizontala dreapta
- 6Ac. anti virus varicelo-zosterian IgM sau IgG? Rog lamurire.
- 5Zona Zoster
- 1Zona zoster - Rp
- 0Durerea post zoster
- 0Zona Zoster urmari
- 0Nevralgie post zoster.
- 0Durere post zosteriana.
- 0Zona Zoster
- 1Zona Zoster - leziunile s-au extins in zona genitala
- 0Zoster
- 2Interpretare analize zona zoster
Mai multe informații despre: Zona Zoster
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: