Dureri sciatica

14-01-2023
daculget
Nu este medic/terapeut
daculget
Am de cativa ani dureri la nervul sciatic pe partea dreapta. Intai a debutat cu dureri cervicale, apoi cu amortire degete la mana, iar apoi durerea a devenit o problema pentru ca a coborat pe picior. Am fost la medicul neurolog si mi-a prescris pentru dureri Tramadol. Problema este ca durerile sunt din ce in ce mai puternice si nu mai pot dormi noaptea. Am inteles ca sunt si alte medicamente parca Mialgin, dar nu l-am gasit la nicio farmacie si am vizitat 6 lanturi diferite de farmacii. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc
1 comentarii
0
14-01-2023, ora 20:13
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu specifici virsta, greutate, inaltime. Aceste probleme sunt specifice barbatilor sedentari, cei care nu fac miscare, gimnastica zi de zi, ori sunt obezi, asa ca dati citeva date ca pe net nu va prezentati ca la medic sa-si dea seama cum aratati.
Incepeti cu gimnastica zi de zi cam pina pe la 90 de ani (daca nu-i aveti deja) si va refaceti, dar cu greu si rabdare.Si e cel mai eftin si garantat medicament. Succes.
Daca aveti o hernie de disc e alta treaba, trbue consultat si un neuro chirurg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament combinat poate fi mai eficient decât injecția cu steroizi pentru pacienții cu dureri cauzate de sciatică
  •