dureri in zona renala
Ce se intampla daca am dureri in zona renala, cu coborara pe ambele membre inferioare si in sus spre zona omoplatilor?As vrea sa mantionez ca, durerea m a imobilizat la pat timp de 7 zile, fara posibilitatea de a ma misca corporal, sau sa pot misca chiar capul.astept raspuns URGENT.
astept raspunsuri de specialitate daca se poate -
de specificat ca durerea continua si acum.Criza am avut o acum o luna si mi e teama de o revenire.
astept raspunsuri de specialitate daca se poate -
de specificat ca durerea continua si acum.Criza am avut o acum o luna si mi e teama de o revenire.
8 comentarii
Pai si n-ai fost la medic? Macar o ecografie nu ai facut? Un medic de familie nu te-a vazut. sau un urolog?
Ce medic crezi ca-ti va da sugestii concrete fara sa te vada si doar sa-ti trimita tie pe email un tratament, sa iti spuna un diagnostic?
Poti merge la urgenta daca te simti asa rau, nu inteleg ce astepti.Problemele strict renale nu se manifesta asa.
Ce medic crezi ca-ti va da sugestii concrete fara sa te vada si doar sa-ti trimita tie pe email un tratament, sa iti spuna un diagnostic?
Poti merge la urgenta daca te simti asa rau, nu inteleg ce astepti.Problemele strict renale nu se manifesta asa.
nu am increderte in cadrele medicale din localitatea mea.as vrea un diagnostic prezumtiv daca se poate -.
Tu nu intelegi ca nu se poate?! Ca niciun medic nu iti va trimite nimic, fara sa te vada macar, sa nu mai spun de minime anlize/investigatii?
E ca si cum ai spune ca te doare capul si un medic ar trebui sa ghiceasca si sa te asigure ca e de la o masea, cand poate fi de la febra, de la vreo vreo infectie, de la o tumora sau pe fond psihic, ori de la o betie sau atac cerebral?
Nu ti se pare ca ar echivala cu medicii aia de care spui tu ca n-ai incredere?
Dar e hotararea ta, in definitiv poate nu te doare si nu te ingrijoreaza intr-atat incat sa te duci la medic.
Iar daca a scris cineva in numele tau, poate risca, chiar viata acelei persoane care poate sufera de ceva chiar grav, daca a ajuns la starea asta atatea zile la rand.
E ca si cum ai spune ca te doare capul si un medic ar trebui sa ghiceasca si sa te asigure ca e de la o masea, cand poate fi de la febra, de la vreo vreo infectie, de la o tumora sau pe fond psihic, ori de la o betie sau atac cerebral?
Nu ti se pare ca ar echivala cu medicii aia de care spui tu ca n-ai incredere?
Dar e hotararea ta, in definitiv poate nu te doare si nu te ingrijoreaza intr-atat incat sa te duci la medic.
Iar daca a scris cineva in numele tau, poate risca, chiar viata acelei persoane care poate sufera de ceva chiar grav, daca a ajuns la starea asta atatea zile la rand.
K. Va promit ca am sa merg.DAR s Putea sa va rog sa mi dati adresa d voastra de email?, ptr eventuale discutii?.Va multumesc.
De acum trei ani de zile am o problema mai delicata.am mai expus o aici dar a revenit din ce an ce mai agresiva.Dureri crunte an zona uterului.Ieri de dimineata la ora 3 am, a inceput o criza cu dureri ce au durat pana seara la ora 23.30.Am facut bai locale cu apa calda si cu galbenele si musetel, tratament ce pana acum a dat roade de fiecare data.penultima criza de felul acesta a avut loc acum 2 saptamani, fiind insotita de ciclul menstrual.Deoarece acum 3 ani mi s a spus la un cabinet medical in Alexandria ca am o raceala vehe si netratata, un chist de 5 cm pe ovarul stang, mi s a recomandat un tratament pe care l am urmat, si care la acel moment adat roade f bune.atunci aveam si ciclu 5-6 zile la fiecare 2 saptamani. Acest lucru a ramas vindecat pana acum, dar mi s a spus sa am putina grija de mine.
Dar date fiind conditiile de munca, din acele perioade, nu a fost posibil.Boala a recidivat cu si mai multa furie.Mentionez ca traim 4 persoane cu suma de 300 ron pe luna de aproximativ 4 luni.O ducem extrem de rau.Nu mi permit sa merg la un medic pentru ca stiu ca reteta costa bani si eu nu am acei bani.Ajutati ma ce sa fac?
Dar date fiind conditiile de munca, din acele perioade, nu a fost posibil.Boala a recidivat cu si mai multa furie.Mentionez ca traim 4 persoane cu suma de 300 ron pe luna de aproximativ 4 luni.O ducem extrem de rau.Nu mi permit sa merg la un medic pentru ca stiu ca reteta costa bani si eu nu am acei bani.Ajutati ma ce sa fac?
As dorii ajutor ptr sotul meu, in varsta de 45 de ani.De 4 zile are ochii rosii, usturimi, senzatia ca il "inglodura".Ce ai recomandati sa mearga la medic, "el nu este un adept al medicilor de orice fel, sau sa ai cumpar vre o solutie de la farmacie?Ce anume sa i cumpar?A facut bai locale cu ceai de musatel.dar de 3 zile sudeaza, zilnic.Ce sa fac?
Sa mearga la medic, de urgenta! Daca e de la sudura, poate avea leziuni permanente la ochi, nu e de jucat!
Sa nu puneti nimic in ochi, poate face mai rau.
De retinut pentru totdeauna: nu se mai foloseste musetelul pentru ochi! Planta a suferit mutatii in ultimele decenii si face mai rau decat bine daca folositi la spalarea ochilor.
Sanatate!
Sa nu puneti nimic in ochi, poate face mai rau.
De retinut pentru totdeauna: nu se mai foloseste musetelul pentru ochi! Planta a suferit mutatii in ultimele decenii si face mai rau decat bine daca folositi la spalarea ochilor.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2retete de regim in afectiuni renale
- 5a suferit o operatie prin care i s-a scos rinichiul stang (avea o tumoare) si o coasta
- 4acum 3 luni am fost operata la rinichi si mi sa scos un rinichi
- 3dureri care ar trebui atenuate cu lyrica
- 3nefrostomie-creatinina mare
Mai multe informații despre: Sistemul renal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: