dureri dupa o bronsita urita
am avut in decembrie o bronsita urita am luat antibiotice, antiinflamatoare, antidolorific, am facut raze la plamini, de 2 ori, coaste si toti zic ca nu am nimic dar am dureri, in special in partea dreapta, de sus pina jos la torace si in fata si in spate
totusi aceste dureri nu sint permanente, sunt sporadice, citeodata nu pot respira sau se aude un suierat, citeodata dimineata
durerea asta e cum te ar tine cineva strins cu mina de piele dar durerea e inauntru, nu stiu sub coaste, e pleura, e plaminul
totusi eu respir in general bine, eu nu fumez, mai fac alergari, dar cind ma doare uneori durerea vine pina sub brat
am consultat un pneumolog, am vorbit cu cel care face radiografiile dar nu reusesc sa inteleg de unde vin aceste dureri
am facut inhalant, a mai trecut, dar iar au revenit aceste dureri
am observat ceva
totusi aceste dureri nu sint permanente, sunt sporadice, citeodata nu pot respira sau se aude un suierat, citeodata dimineata
durerea asta e cum te ar tine cineva strins cu mina de piele dar durerea e inauntru, nu stiu sub coaste, e pleura, e plaminul
totusi eu respir in general bine, eu nu fumez, mai fac alergari, dar cind ma doare uneori durerea vine pina sub brat
am consultat un pneumolog, am vorbit cu cel care face radiografiile dar nu reusesc sa inteleg de unde vin aceste dureri
am facut inhalant, a mai trecut, dar iar au revenit aceste dureri
am observat ceva
2 comentarii
SCUZATI MA POATE RASPUNDE CINEVA LA PROBLEMA MEA?CA S A MI FAC O IDEE MACAR CE POATE SA FIE???
MULTUMESC
MULTUMESC
ACUM AM LUAT TAVANIG 500MG, E CEVA PENTRU PLEURA SI MIA TRECUT
MULTUMESC DOCTORE
MULTUMESC DOCTORE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme pulmonare si respiratorii
- 9laringita sau bronsiolita?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 9se scapa vreodata de streptoccocus pneumoniae?
- 14poliartrita reumatoida
- 3bronsita asmatiforma
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 17Otita...din nou?
- 99Fetita face frecvent bronsita
- 4Bronsita?
- 1dupa o bronsita de trei saptamani, a inceput o tuse seaca
- 1Ce pot lua pentru bronista
- 3tuse plina
- 1astm bronsic ?
- 1In legatura cu baiatul meu de 7 luni
- 4Crize de respirație!
Mai multe informații despre: Bronsita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: