dureri de cot
in urma unei cazaturi m-am sprijinit in mana si cred ca a fost fortat cotul; dupa aceea am avut o perioada de durere destul de mare a cotului cu toate ca m-am uns cu tot felul de alifii; in prezent durerea apare in momentul cand incerc sa ma sprijin in mana sau cand ma scol dimineata( probabil dupa o perioada mare de imobilizare a cotului); ce remediu as putea folosi
va multumesc
va multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Cotul este o articulatie foarte complexa, iar multe dintre traumatisme lasa sechele importante pentru tot restul vietii.
Este posibila existenta unei fracturi neglijate a capului radial, a olecranului, a paletei humerale etc etc.
Nu este atat vorba despre "remedii", cat despre un diagnositc de precizie, care sa permita si un tratament riguros si eficient.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cotul este o articulatie foarte complexa, iar multe dintre traumatisme lasa sechele importante pentru tot restul vietii.
Este posibila existenta unei fracturi neglijate a capului radial, a olecranului, a paletei humerale etc etc.
Nu este atat vorba despre "remedii", cat despre un diagnositc de precizie, care sa permita si un tratament riguros si eficient.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere in cot - piederea fortei in mana dreapta
- 26dureri la cot
- 5durere in cot in urma unei cazaturi
- 26dureri la mana dreapta
- 8durere cot si amorteala
- 0Dureri la cot
- 6Durere în cot la mina dreapta
- 1Ajutati-ma, durere la cot
- 1Durere cot
- 1Durere in cot
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Durere de la cot înspre degete
- 1Durere cot articulatie, leziuni cot
- 2Durere osteo articulara umăr și cot drept
- 1Durere umar si cot
- 1Durere cot
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: