Durere toracala, nevralgie care nu imi da pace

24-12-2020
AndreiNiculae
Nu este medic/terapeut
AndreiNiculae
Ma numesc Andrei am 23 ani si pana acum 1 an de zile eram perfect sanatos. Stilul meu de viata era unul foarte dezordonat, dormeam foarte putin, mancam pe apucate, mereu grabit etc.. lucram mult. Tanar fiind nu am bagat de seama cand am fost obosit etc.. am mers inainte. Intr o zi la locul de munca am inhalat destui de multi vapori de diluant, si de aici a inceput calvarul. Am simtit o arsura pe plamani puternica la cateva zile dar a trecut peste cam 2 sapt sa zic, ramanand cu sechele nu puteam sa mai miros nici cum diluant, am folosit echipamente etc.. jobul meu este mai mult pe scaun ca urmare peste cateva luni 1-2 mi a aparut o durere insuportabila in spate in zona toracica si oricat as incerca sa stau pe scaun acum nu mai pot, am fost pana acum la 3 medici + recuperari kineto si durerea nu a trecut. Medicii mi au spus ca plamanii mei sunt ok (m au ascultat), in general am primit diagnosticul de nevralgie.. acum au trecut aprox 7 luni de cand am durerea asta si nu mai scap de ea.. nu stiu ce sa mai fac. Durerea aparent mie mi se pare ca este pe un muschi langa coloana, ma doare in special cand extind zona sa zic asa, fac o extindere a muschiuli.. tin sa mentionez ca am luat clorzoxazona si midocalm dar fara efect urmat de tratament homeopat si tot nimic.. durerea devine din ce in ce mai persistenta daca stau pe scaun, ea dispare de tot daca stau in pat. Va multumesc si astept un raspuns.. Sunt din Ploiesti si nu mai stiu unde sa apelez..
1 comentarii
0
26-12-2020, ora 21:18
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Posibil sa fie un trigger point, ceea ce se traduce în ceva despre care medicina nu știe încă exact totul. Răspund destul de bine la unele infiltratii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de plămâni - ce trebuie să știi
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Junghi intercostal - cauze, diagnostic, tratament
  •