Durere intercostala in sarcina!
Buna seara! Sunt însărcinată in 26 saptamani.de aproximativ o saptamana jumătate acuz dureri mari in partea drepta in talie, din spate catre fata.inainte sa înceapă durerile am ridicat in spate un sac greu si a doua zi am facut curat in casa.seara dupa curatenie au început durerile.ma doare cand stau pe părţi in pat, cand stranut si cand tusesc.mentionez ca am si o tuse seaca.la urgenţă mi s- a dat doar paracetamol si vad ca durerile nu ma lăsa.ce poate fi?
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea simptomelor pe care le prezentati nu intelegem foarte bine de cat timp tusiti si daca are legatura cu momentul efortului facut in urma cu o saptamana. Cel mai indicat ar fi sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie pentru a evalua situatia cu exactitate.
O zi excelenta!
Din descrierea simptomelor pe care le prezentati nu intelegem foarte bine de cat timp tusiti si daca are legatura cu momentul efortului facut in urma cu o saptamana. Cel mai indicat ar fi sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie pentru a evalua situatia cu exactitate.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nevralgia intercoastala
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 10Nevralgie intercostala
- 15oare este nevralgie intercostala?
- 3Nevralgii intercostale, respiratie greoaie si burta umflata
- 11nevralgie intercostala
- 1Probleme cu inima?
- 3Nevralgie intercostala sau altceva??
- 0Nevralgie intercostala de 5 luni ? Atacuri de panica ? sau ceva mai grav ?
- 0Durere coasta sub sân
- 3Nevralgie intercostala
- 0Probleme de respiratie si nevralgie intercostala
- 2Rog răspuns! Infectie pulmonara / dureri toracice in hipocondrul stg
Mai multe informații despre: Nevralgia intercostala sarcina saptamana 26
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: