durere testicul, ptr d-na dr. Balcan Anisoara
D-na dr. va rog sa ma ajutati cu un sfat.Incerc sa rezum in cateva cuvinte ce mi s-a intamplat.In urma cu 3 luni aveam dureri la testicolul stang si in urma vizitei la medicul urolog am fost diagnosticat cu infectie urinara, mi s-a facut urocultura si am primit Tavanic 400 si Ibuprofen, dupa care durerea a persistat si de fiecare data am primit antibiotic Ciprobeta 250, Amoxicilina 800, doxicilina, Tavanic 500, desi la analiza nu a iesit nici o bacterie, ci diagnosticul de epididdimita.Testicolul nu e umflat, nu are culoare modificata, nu am facut febra si nu ma ustura la urinare.Acum cand iau ibuprofen nu ma doare, dar daca nu iau durerile revin.La ultimul consult mi s-a recomandat inca 6 saptamani cu ibuprofen dupa care, daca e necesar, voi fi operat.Ce riscuri prezinta operatia?Se pot repeta inflamatii ale epididimului sau o dereglare a functiilor sexuale si daca considerati ca e imperios nevoie de interventie chirurgicala?Va multumesc!
2 comentarii
Ce varsta ai ? In vcadrul muncii pe care o faci ridici greutati ? Doar urocultura ? Un examen al secretiei uretrale + cultura nu ai facut ? O ecografie testiculara si una a prostatei ? O IDR la tuberculina ? Un PSA ?Nu s-a evidentiat nimic la nivel testicular, nu e vorba de o hernie negligata ? S-au ingramadit o multitudine de antibiotice fara nici un rezultat.Culturile sunt importante pentru stabilirea tratamentului adecvat.Se intervine chirurgical doar in caz de abcedare sau cand se constata ca este secundara unei alte afectiuni.
buna ziua, am si eu o problema am un testicol umflat stangul de vreo 2 ani acum mai nou a inceput sa ma cam doara ce as putea face si cu ce ma pot trata, va multumesc mult. Am 38 ani din dambovita.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)