durere testicolul drept

25-01-2008
dyliu
Nu este medic/terapeut
dyliu
buna ziua...am 20 de ani si am si eu o pb! de ceva timp(1 luna) am o durere persistenta la testicolul drept si urca pana mai sus ! nu doare tare..dar o simt, e secatoare si mi-e frica sa nu fie ceva mai grav...totul a inceput dintr-o data...uneori durerea este foarte apasatoare dar pentru putin timp(cateva secunde, max un minut)...ce e de facut?..mai stiti ceva cazuri?..sunt disperat va rog frumos ajutati-ma!!!
6 comentarii
0
25-01-2008, ora 00:00
soothe
Identitate neconfirmată
soothe
nu fi disperat; in primul rand palpeaza-te si vezi daca este o modificare intre testicolul dureoros si celalalt; daca da, mergi urgent la medic sa spui si sa ceri ceri o examinare/test suplimentar (ultrasound);
Ai o viata sexuala regulata?
Ai si alte simptome de felul: dureri de cap, dureri ale ochilor, sau probleme ale ochilor, dureri ale piciorului drept, ameteala, probleme de vedere, tic nervos al pleoapelor? Mananci multe dulciuri, stai mult jos?
0
dyliu
Nu este medic/terapeut
dyliu
m-am uitat..si pare sa nu fie nici o diferenta..parca cel dureros ar fi umic mai lasat ca celalalt.nu ma doare capul..piciorul drept ma doare dar de la o fractura de la fotbal, ameteala am avut acu cateva zile intr-un spital(dar sper sa fi fost de la chestia k nu suport spitalele si mi-e scarba), pb de vedere in nici un caz si nici tic al pleoapelor cat despre dulciuri nu le mai suport...m-am gandit k poate as avea apendicita..:(..oare?
0
dyliu
Nu este medic/terapeut
dyliu
cat despre viata sexuala..am impresia sa nu fie in exces..:( e si asta o pb?
0
soothe
Identitate neconfirmată
soothe
ai impresia, sau vrei sa ne impresionezi? tot ce este prea mult sau prea putin este o problema. Din punctul de vedere al medicinei traditionale asiatice meridianul de acupunctura al Ficatului este singurul care trece prin organele de reproducere. Daca il "secatuiesti".. energia se blocheaza la nivelul respectiv si de aici apar durerile. Este o explicatie foarte simplista, dar verifica la durere: daca apesi in zona respectiva si durerea scade in intensitate, atunci simndromul este de deficienta, daca te doare mai tare, este in exces.
Oricum, sfatul meu este sa cauti un acupuncturist care sa stie sa faca acupunctura traditionala..si sunt sigura ca te va putea ajuta. Inainte insa trebuie sa mergi la medic si sa vazi daca nu este ceva patologic. Nu te jena, este o chestie comuna, se intampla.
Multa sanatate si tine-ne la curent.
0
dyliu
Nu este medic/terapeut
dyliu
nu vreau sa impresionez pe nimeni..pur si simplu sunt disperat si mor de frica sa nu fie ceva grav, de aceea spun tot ce ar putea sa fie o cauza.Am facut cum ati spus si am apasat, durera dispare din intensitate...in orice caz am sa ma duc la medic si am sa vad...va multumesc foarte foarte mult pentru sfaturile acordate!
0
19-10-2018, ora 20:28
Diaconita
Nu este medic/terapeut
Diaconita
Buna seara am si eu o problema. De 2 zile ma supăra tare testicolu drept si cand merg dar si cand stau in pat.daca pun mana pe el ma doare si este mai sus ca stangu. Este vro problema sau se datorează faptului că m-am forta prea mult la ridicaturi.eu mai am si probleme cu coloane vertebrală lombara.va multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •