durere surda la mijlocul tibiei
Buna seara, sunt supraponderal am 1.68m si 96 kg (nu arat deformat ci grasut), obisnuiesc sa joc fotbal cel putin 1 data pe saptamana.
Am inceput sa joc din nou anul acesta dupa o pauza de 5-6 luni in care m-am ingrasat 12-15kg si simt dureri la ambele tibii ca si cum ceva ar apasa pe ele, iar aceste dureri le simt doar cand joc football, ele se opresc in 10-15min dupa ce ma opresc din joc (sunt dureri suportabile dar apasatoare) uneori pot juca 1h jumatate alteori doar 30de min, mentionez ca durerile incep sa apara dupa un anumit timp 20-30min.
Fac incalzire inainte de inceperea fiecarui meci, cauza ar putea fi greutatea excesiva? aceleasi dureri le simt si daca fac genoflexiuni.
Astept raspunsul dvs cu intereres.
Multimesc
Am inceput sa joc din nou anul acesta dupa o pauza de 5-6 luni in care m-am ingrasat 12-15kg si simt dureri la ambele tibii ca si cum ceva ar apasa pe ele, iar aceste dureri le simt doar cand joc football, ele se opresc in 10-15min dupa ce ma opresc din joc (sunt dureri suportabile dar apasatoare) uneori pot juca 1h jumatate alteori doar 30de min, mentionez ca durerile incep sa apara dupa un anumit timp 20-30min.
Fac incalzire inainte de inceperea fiecarui meci, cauza ar putea fi greutatea excesiva? aceleasi dureri le simt si daca fac genoflexiuni.
Astept raspunsul dvs cu intereres.
Multimesc
Buna ziua, am 17 ani, fac sport zilnic in jur de 3-4 ore. Am 1.60 si 60 de kg. De ceva timp ma doare in interiorul tibiei drepte. Putin mai sus de glezna, pana la terminarea gambei. Ma doare si la piciorul stang, dar nu asa de tare! Poate fii o tendinita?!!
buna ziua, , am 54 ani si de 2 luni am o durere pe tibie cca 10 cm mai jos de genunchi nu am avut nici o trauma durerea este ceva asemanatoare ca si cum ar fii o vanataie pe o portiune de 2 cm nici nu pot sa ma ating, si se extinde durerea pe o portiune mai mare, piciorul in zona acea este mai cald si in timpul zilei este si umflat, am diabet de 15 ani! mentionez ca nu se vede nimic deosebit
uneori durerea cdeaza alteori o ia razna de nu mai pot, in repaus parca cedeaza totusi un pic
am fost la ortoped avand in veder ca am suferit in urma cu 30 ani o fractura deschisa si am tija si in prezent ma gandeam su fie ceva in legatura cu aceea tija dar se pare ca nu, vcel putin acesa era vrdictul fara un diagnostic clar
multumesc anticipat,
uneori durerea cdeaza alteori o ia razna de nu mai pot, in repaus parca cedeaza totusi un pic
am fost la ortoped avand in veder ca am suferit in urma cu 30 ani o fractura deschisa si am tija si in prezent ma gandeam su fie ceva in legatura cu aceea tija dar se pare ca nu, vcel putin acesa era vrdictul fara un diagnostic clar
multumesc anticipat,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Sechele dupa o fractura deschisa grava
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 3Fractura de platou tibial
- 5ruptura de ligamente incrucisate si varf spina platou tibial
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 16Accident motocicleta
- 5fractura de maleola tibiala operata
- 1dubla fractura tibie si peroneu dr. operata
- 5Entorsa tibio-tarisiana la piciorul stang
- 3fractura de tibie