Durere spate

Buna ziua,
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
4 comentarii

poate fi blocarea unei articulatii costo-transversale sau o nevralgie intercostala, ambele frecvente in scolioze

Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, am fost la neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc

Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 5durere spate.. slujba 8 ore pe scaun
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 4durere de spate care iradiaza catre ovar si coboara spre picior
- 1dureri de spate
- 26dureri lombare si de bazin
- 0Durere de spate
- 4lombosciatica
- 4ma doare spatele in partea de jos doar cand stau intinsa... de mult timp
- 4durere de spate - diagnostic spondiloza - ce sfaturi imi dati?
- 0durere de spate si a umerilor
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 0Durere puternica in spate
- 3Durere spate dreapta jos
- 0Dureri de spate, lordoza lombara
- 2Durere de spate
- 1Senzatie de "spate greu"
Mai multe informații despre: Durere de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: