Durere spate
Buna ziua,
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
4 comentarii
poate fi blocarea unei articulatii costo-transversale sau o nevralgie intercostala, ambele frecvente in scolioze
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, am fost la neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 3Nefrectomie dreapta
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 3durere de mijloc care radiaza pe piciorul stang
- 4Durere in stomac si in spate.
- 0Durere de spate
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 4ma doare spatele in partea de jos doar cand stau intinsa... de mult timp
- 2Dureri de spate
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare