Durere spate
Buna ziua,
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
4 comentarii
poate fi blocarea unei articulatii costo-transversale sau o nevralgie intercostala, ambele frecvente in scolioze
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, am fost la neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2am o durere ciudata in spate, la nivelul toracelui
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 3Nefrectomie dreapta
- 10coloana vertebrala - dureri
- 3Spate intepenit
- 26dureri lombare si de bazin
- 1durere de spate si de picior
- 4Simptome renale ?
- 2Dureri de spate
- 10Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp
- 1Durere spate