Durere picior in zona gambei la mers
Buna ziua.. De ceva vreme am observat ca dupa 3-4 minute de mers mai rapid imi apare o durere in zona gambei piciorului stang, care nu dispare decat la repaus. Astept 20-30 secunde, durerea dispare, iar dupa alte 20-30 secunde apare din nou, simt cum tot muschiul ramane blocat si este dureros. Mentionez ca stau foarte mult timp la birou si nu sunt o persoana activa, dar in ultima perioada am incercat sa fac cat mai multa miscare, minim 30 min pe zi in conditiile de izolare. Nu i-am dat mare importanta la inceput, insa pare ca este ceva serios si vreau sa stiu ce anume e si cum poate fi rezolvata problema, daca miscarea ajuta sau afecteaza si mai rau, daca stiti vreun tratament, un anumit tip de exercitii sau trebuie sa merg urgent la medic?
1 comentarii
Buna ziua,
Exista mai multe cauze ale suferintei D-voastre, de la supra-solicitare musculara pana la insuficienta arteriala periferica.
In functie de datele D-voastra personale (varsta, sex, greutate/inaltime, eforturi practicate, antecedente medicale diverse etc) si mai ales in functie de examinarea clinica, se poate stabili un diagnostic si un tratament adecvat.
Nu poate fi imaginat un tratament universal pentru "durerea gambei".
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Exista mai multe cauze ale suferintei D-voastre, de la supra-solicitare musculara pana la insuficienta arteriala periferica.
In functie de datele D-voastra personale (varsta, sex, greutate/inaltime, eforturi practicate, antecedente medicale diverse etc) si mai ales in functie de examinarea clinica, se poate stabili un diagnostic si un tratament adecvat.
Nu poate fi imaginat un tratament universal pentru "durerea gambei".
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Rezultat RMN dureri zona cervicala și gamba picior stang
- 6Tensiune musculara în brate si gambe
- 4Picior blocat
- 3Durere pe pulpa piciorului
- 1Dureri ingrozitoare de gambe dupa sala
- 2Durere mare pulpa piciorului drept
- 0DURERE DE GAMBE
Mai multe informații despre: durere in gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: