Durere in zona soldului drept.
Buna ziua, ma numesc Antonela si am 17 ani.
De ieri, ma confrunt cu o durere puternica deasupra soldului drept, si mai redusa in dreptul si in stanga sa. Mentionez ca durerea mi se lasa si in picior in partea de sus, fiindu-mi destul de greu sa folosesc piciorul drept. ( Apendicele il am scos. ).
De ieri, ma confrunt cu o durere puternica deasupra soldului drept, si mai redusa in dreptul si in stanga sa. Mentionez ca durerea mi se lasa si in picior in partea de sus, fiindu-mi destul de greu sa folosesc piciorul drept. ( Apendicele il am scos. ).
3 comentarii
Buna ziua!
Cel mai probabil este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Incepeti printr-un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai probabil este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Incepeti printr-un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna.
Am 25 de ani, de 1 luna simt niste dureri intepatoare in zona soldului care in timp se raspandesc in picior si la spate (asta se intampla doar cand muncesc) pot sa zic ca fac efort fizic cam 5 ore pe zi continuu.Lucrez de aproximativ 1 an si nu am avut pana acum probleme de acest gen.Iar in timpul mersului simt ca pusca ceva articulatie in sold.Momentan locuiesc in Danemarca si sunt un pic cam constrans de situatia doctor-pacient deoarece am fost la medic care mi-a dat o injectie in spate si a zis ca pot sa merg la munca "tratat cu indiferenta". Va multumesc si astept niste raspunsuri care sa ma ajute.
Am 25 de ani, de 1 luna simt niste dureri intepatoare in zona soldului care in timp se raspandesc in picior si la spate (asta se intampla doar cand muncesc) pot sa zic ca fac efort fizic cam 5 ore pe zi continuu.Lucrez de aproximativ 1 an si nu am avut pana acum probleme de acest gen.Iar in timpul mersului simt ca pusca ceva articulatie in sold.Momentan locuiesc in Danemarca si sunt un pic cam constrans de situatia doctor-pacient deoarece am fost la medic care mi-a dat o injectie in spate si a zis ca pot sa merg la munca "tratat cu indiferenta". Va multumesc si astept niste raspunsuri care sa ma ajute.
Buna ziua!
Nu am inteles tocmai elementele esentiale: sexul, greutate/inaltime, antecedente traumatice sau ortopedice (aveti displazie coxo-femurala), antecedente sportive etc.
Trebuie diferentiata o cauza intrinseca articulara coxo-femurala de o cauza vertebrala lombara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu am inteles tocmai elementele esentiale: sexul, greutate/inaltime, antecedente traumatice sau ortopedice (aveti displazie coxo-femurala), antecedente sportive etc.
Trebuie diferentiata o cauza intrinseca articulara coxo-femurala de o cauza vertebrala lombara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 3pocneste soldul
- 7durere sold de aprox o luna
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 1durere la sold
- 2durere de sold
- 1durere in sold si incapacitatea de a merge pe varful degetelor la piciorul stang
- 3de 1 an piciorul stang o supara adica nu merge bine cu el pur si simplu
- 5picior umflat-pulpa superioara
- 16am 80 de ani si am coxartroza, de vreo 2 saptamani ma doare soldul din ce in ce mai tare
- 9Durere de sold
- 21Durere de sold
- 1durere sold
- 1durere de sold +picior amortit
- 4durere sold si genunchi
- 10Durere sold
- 2Buna mă interesează investigații la nivelul soldului sau bazinului in orașul Focsani
- 2Durere de sold (drept) cu iradiere in zona inghinala și genunchi
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: