Durere în talpa
Bună ziua domnule doctor. În 2016 am suferit o fractură bimaleolară picior stâng, am avut piciorul în ghips 2 luni, dar după scoaterea ghipsului și efectuarea fizioterapiei, am rămas cu o durere în zona degetelor de la picior, acea parte care rămâne afară când ghipsează,.a fost și ghipsul puțin mai strâns, mă durea în acea zonă.
Din 2016 am efectuat tot felul de investigații:ortopedie, radiografii, reumatologie, chirurgie vasculară, doppler, viteză conducere nervoasă, neurologie, RMN, CT. și nici un diagnostic plauzibil, durerea încă persistă(cu greu mă pot înalță) în zona respectivă.
Mentionez:am 51 ani, 1.82, 83kg, nu sunt diabetic
Doar de la jumătatea labei piciorului spre degete.
Cu stimă domnule doctor.
Din 2016 am efectuat tot felul de investigații:ortopedie, radiografii, reumatologie, chirurgie vasculară, doppler, viteză conducere nervoasă, neurologie, RMN, CT. și nici un diagnostic plauzibil, durerea încă persistă(cu greu mă pot înalță) în zona respectivă.
Mentionez:am 51 ani, 1.82, 83kg, nu sunt diabetic
Doar de la jumătatea labei piciorului spre degete.
Cu stimă domnule doctor.
2 comentarii
Buna seara,
D-voastra descrieti o metatarsalgie de origine mecanica, respectiv o hiper-presiune la nivelul ante-piciorului.
Doar o examinare clinica directa poate decela cauza acestei hiper-presiuni (nu e nevoie de analize, radiografii sau alte investigatii).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
D-voastra descrieti o metatarsalgie de origine mecanica, respectiv o hiper-presiune la nivelul ante-piciorului.
Doar o examinare clinica directa poate decela cauza acestei hiper-presiuni (nu e nevoie de analize, radiografii sau alte investigatii).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Senzatie de arsura in planta piciorului
- 1Durere in talpa piciorului dupa operatie de peroneu
- 1Umflatura si durere in talpa piciorului stsng
- 4Durere in talpa piciorului
- 2Dureri talpi in dreptul falangelor
- 1Durere in talpă- rezultat CT
- 1Durere in talpa
- 3Durere talpa
- 1Mica durere in talpa stanga.
- 4Durere in talpa
- 0Sistem nervos periferic. În locul Neurossenului pot folosi capsule de vitamina B1 300 mg?
- 5Dureri groaznice de tălpi, plus dureri de șold
- 2Va rog sa mi spuna cineva - talpa ma ustura foarte tare
- 3Derere talpa piciiorului
- 1Ma ard tălpile foarte rău cand vreau sa ma pun în pat sa dorm
- 2Arsuri ale talpilor picioarelor si amorteli degete picioare
Mai multe informații despre: durere in talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: