Durere acută persistentă în tălpi când calc jos.

12-09-2018
wagnerhouse
Nu este medic/terapeut
wagnerhouse
Bună ziua. Am 30 ani, 86kg și 1, 88cm înălțime. Acum 4 săptămâni și jumătate am dormit noaptea lângă ușa larg deschisă la balcon( în apartament erau 30grade iar afara 15) și la jumătatea nopții m-am trezit cu o durere intensă, acută în tălpi. Durerea era atât de mare încât efectiv nu am putut să merg pe picioare. Din acel moment am început să mă dau cu cremă ketonal de 2 ori pe zi apoi cu Diclac Gel, și am luat luat 4 săptămâni și jumatate de analgezice (Mydocalm 150mg×2; Algifen×3) și antiinflamatoare:
1. diclofenac 100mg(10zile);
2. aclexa 400mg (11 zile-recomandat de doctorul de familie);
3. movalis 7, 5mg×2(5zile- recomandat de la neurologie);
4. indometacin sup.50mg×2(3zile- recomandat de la reumatologie, dar apoi l-a schimbat);
5. aflamil(de 6zile-recomandat de reumatologie).
Un lucru e clar pentru durerile de tălpi acest tratament e insuficient.

Pentru că am făcut o bronșită acută cu febră în această perioadă, de la reumatologie m-a programat pentru investigații amănunțite după 2 săptămâni după ce termin cu antibioticele!!! Ce fac eu până atunci?

Efectiv, nu știu unde să mai merg. Nu sunt o persoană care face eforturi fizice mari. De 3 săptămâni sunt în repaus total (concediu medical) iar de Vineri ar urma să încep lucru, iar eu nu pot merge pe tălpi, întrucât ele dor când calc jos (în scobitura nu).

Menționez, că întrucât am avut și o durere la spate, am făcut RMN la coloană unde s-a observat "degenerarea discului intervertebral... Aparent necompresiv".

Va rog frumos spuneți-mi ce as putea face în situația aceasta.
2 comentarii
0
17-09-2018, ora 12:52
wagnerhouse
Nu este medic/terapeut
wagnerhouse
Deci nimeni nu are nicio părere?
0
17-09-2018, ora 18:39
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Exista mii de variante de raspuns.
Raspunsul precis depinde de diagnostic, obtinut prin examinare clinica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: