durere groaznica in partea drapta... apendicita?
Buna seara,
De ieri m-am trezit cu o durere groaznica in partea dreapta a abdomenului putin mai sus de zona apendicitei...ieri toata ziua m-a durut ingrozitor si a fost si umflata zona in care ma durea iar astazi mi s-a dus durerea in jurul buricului...va rog frumos sa imi dati si mie un sfat pt a stii despre ce e vb si daca e cazul sa ma duc la medic.
Va multumesc anticipat!
De ieri m-am trezit cu o durere groaznica in partea dreapta a abdomenului putin mai sus de zona apendicitei...ieri toata ziua m-a durut ingrozitor si a fost si umflata zona in care ma durea iar astazi mi s-a dus durerea in jurul buricului...va rog frumos sa imi dati si mie un sfat pt a stii despre ce e vb si daca e cazul sa ma duc la medic.
Va multumesc anticipat!
5 comentarii
Apendicita este o urgenta chirurgicala. Deci, prezentati-va in serviciul de garda: acolo vi se va spune daca este cu adevarat apendicita sau e una dintre bolile cu care se confunda in mod frecvent.
Cam este cazul sa mergi la un doctor, sa vezi sigur ce ai.La mine durerea se lasa pe picior in jos si nu mai puteam sa merg, si cand m-am dus la spital seara, a doua zi dimineata m-a operat.
Buna ziua,
Va multumesc pt sfaturile date tuturor...am fost la spital acum 2 zile la un medic chirurg, m-a controlat sa vada daca este vb despre apendicita sdar mi-a zis ca nu am nimic...insa durerea tot persista mai ales cand fac un efort mai mare ma doare mai rau...nici nu stiu ce sa mai cred, medicul mi-a zis ca nu am nimic, dar dc am dureri asa mari?cand ma doare in partea dreapta, cand in partea stanga, ba la buric ba stomacul.va rog frumos dati-mi si mie un sfat sa stiu si eu ce as putea sa fac sa scap de dureri...
Va multumesc inca odata anticipat!
Va multumesc pt sfaturile date tuturor...am fost la spital acum 2 zile la un medic chirurg, m-a controlat sa vada daca este vb despre apendicita sdar mi-a zis ca nu am nimic...insa durerea tot persista mai ales cand fac un efort mai mare ma doare mai rau...nici nu stiu ce sa mai cred, medicul mi-a zis ca nu am nimic, dar dc am dureri asa mari?cand ma doare in partea dreapta, cand in partea stanga, ba la buric ba stomacul.va rog frumos dati-mi si mie un sfat sa stiu si eu ce as putea sa fac sa scap de dureri...
Va multumesc inca odata anticipat!
Am observat ca de fiecare data cand ma enervez ma ia durerea in anumite locuri ale abdomenului...
Din moment ce durerea alterneaza (dreapta/stanga) inseamna ca nu este provocata de o apendicita. De ce anume e provocata ? Greu de spus, fara un consult medical.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Regim alimentar dupa operatia de apendicita
- 2operatie de apendicita + chist ovarian
- 3la analizele de la sange iese daca am apendicita?
- 6Hernia sau apendicita?
- 15De peste 7 ani de cand ma confrunt cu o durere in partea dreapta
- 6dupa operatia de apendicita
- 7Durere in partea dreapta jos
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 0Probleme dupa operatia de apendicita?
- 3apendicita ori nu ? va rog un rasp ce parere aveti?
- 0operatia de apendicita
- 0dieta dupa operatie de apendicita si peritonita
- 0Durere dupa 3 saptamani de la operatia de apenticita|!
- 1Dupa operatie apendicita
- 0apendicita cu probleme
- 2Simptome apendicita?
- 1dureri in zona apendicitei ovar drept din ce in ce mai dese
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 0Durere rinichi dupa apendicita
Mai multe informații despre: Apendicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: