durere de ureche

21-03-2016
dianaflorea
Nu este medic/terapeut
dianaflorea
Buna seara, am o fetita de 3 ani, i-am facut baie in seara asta dar nu cred ca i-a intrat apa in urechi, dupa vreo 4 ore s-a trezit din somn spunand ca o doare tare urechea, oare face otita? O pot ajuta sa ii ameliorez durerea pana ajungem sa mergem la doctor? Tin sa mentionez ca este racita, are pneumonie interstitiala, tuseste si ii curge nasul, ii dau antibiotic, da observ ca durerea o ia si o lasa, i-am dat doar sirop nurofen! Multumesc!
11 comentarii
0
21-03-2016, ora 06:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Poftim ? este racita.. cu pneumonie..si ati facut baie copilului????
DE unde atata inconstienta?
Urgent internati copilul la pediatrie si consult ORL
0
09-04-2016, ora 08:17
Stana paula
Nu este medic/terapeut
Stana paula
Buna ziua! Fetita mea de 4 ani a fost diagnosticată cu miringita buloasa. Tratamentul cu antibiotic este necesar, sau pot sa il amân? Mulțumesc frumos!
0
09-04-2016, ora 21:51
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
la copii evolutia unei boli.. este imprevizibila si de la o vindecare pana la o complicatie serioasa pot fi doar cateva ore
asa ca NUmia medicul ORL.. care vede urechea... poate decide un tratament si ziua cand va cheama la control
0
18-04-2016, ora 18:52
crican.ancuta
Nu este medic/terapeut
crican.ancuta
Buna ziua, am un băiețel de 5ani jumate si joi dimineata S-a plâns de durere de ureche, am fost cu el la ORL si mi-a spus Ca are otita la Urechia dreapta mi-a dat tratament cu augumentin si nurofen pt 7zile Si sa mergem după sa vedem cum este. Am mai avut problema asta acum 1am unde ne-am chinuit cu o otita si am avut atunci Injecții. Țin sa va spun ca am fost la DR ORL si 2 mi-au spus ca nu are polipi si 1 ca are.Ce sa fac sa nu mai faca otita ? Va rog cu ce sa i fac aerosoli ? Cum previn otita? Cum sa-i curat urechile ?astept raspuns va mulțumesc
0
18-04-2016, ora 21:26
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 daca nasul este cmplet liber..copilul poate sa faca otita si de la un faringe iritat
faringele este iritat de la un reflux gastro-esofagian si alimente..acre acide citrice sucuri..s.a
2 asa ca sa preveniti otitele.. trebuie alimentat corect sa nu faca aciditate si reflux
3 in rest exista zeci de medicamente cu care se poate face aerosoli..
si este bine sa indice un medic ORL care vede si nasul si gatul...
0
20-04-2016, ora 20:23
crican.ancuta
Nu este medic/terapeut
crican.ancuta
Buna seara, va rog sa m a ajutați am un băiețel de 5 ani jumate si a facut otita joi sunt sub tratament cu el cu nurofen si augumentin dar astăzi mi a facut iar FEBRA.E normal sa faca dacă este sub tratament, are 38, 5 si creste.Ce sa fac ? Va rog sa m-a sfătuiți
0
20-04-2016, ora 21:50
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
ati citit ce am scris mai sus?
este pentru DVs..
Daca copilul este alimentat gresit..sau are probleme gastro-intestinale.. poate face febra de la antibiotic..si poate face rosu in gat de la reflux.de la acelas antibiotic
Daca copilul face otite repetate la domiciliu..se recomanda internare in clinica ORL
si acolo sub tratament Injectabil si tratament local ORL..se vindeca complet
0
21-04-2016, ora 21:13
crican.ancuta
Nu este medic/terapeut
crican.ancuta
Buna seara, am fost cu el astăzi la ORL urechile s-au vindecat dar are roșu in gât cu puroi.Mi-a spus sa întrerup augumentinul si sa i dau zinit. As vrea sa i fac si aerosol cu ceai de mușețel dar nu am facut niciodata, se poate sa mi Spune-ți cum sa fac, de cate ori pe zi? Este ok si pt gât ? Fac ceai mai concentrat ? Astept raspuns Va mulțumesc !
0
21-04-2016, ora 21:48
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pentru amigdalita pultacee ajuta mai mult gargara decat aerosolii
dar la acest avarsta..nu cred ca o sa poata face asa ceva
DA se face un ceai concentrat de musetel..se pune 1 pic de ulei volatl eucalipt sau Inhalant
se agita s de acolo se foloseste 10 ml pentru aerosoli de 2-3 ori pe zi
folositi si spreiuri pentru amigdale ( tantum verde, difesa, faringo-sprey
0
22-04-2016, ora 13:51
crican.ancuta
Nu este medic/terapeut
crican.ancuta
Domnul DR de miercuri seara băiețelul meu tot face febra ii dau nurofen 6ml si paracetamol supozitor de250 alternativ la 4ore si tot face între febra 38.2, i am dat si 1 supozitor novocalmin seara la 00.00 ca sa bu mai faca febra mare peste noapte, are si tratament cu zinat de ieri 5ml si tot face febra.Ce sa fac sa i scad febra asta ca nu mai scăpam de ea, va rog
0
22-04-2016, ora 19:41
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
posibil este cazul de internare la pediatrie sau infectioase..si de facut penicilina INjectabil ca si tratament
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: