durere de rinichi si racoare la rinichiu drept

03-11-2009
ghebanmada
Nu este medic/terapeut
ghebanmada
am o durere la rinichi cu o racoare imensa la rinichiul drept si usturime cand urinez, am facut tatamente cu diferite antibiotice si diferite pastile ca:URINAL, URICLAR, ETC.Am facut foarte multe ecografe iar rezultatul la toate ere calculi renali.Ce ma sfatuiti sa fac in asemenea situatie.VA MULTUMESC
1 comentarii
0
08-11-2009, ora 23:39
vallentin
Nu este medic/terapeut
vallentin
salut! aceeasi problema o am si eu de ceva vreme, si la fel am luat uriclar, urinar, rowatinex etc. dar fara nici un rezultat. cica totul consta in alimentatia de zi cu zi, pietrele nu se fac doar din apa ci multe din ele si din saruri. stiu ca sunt foarte chinuitoare si deranjeaza exact cand iti este lumea mai draga. treb sa ai o alimentatie bogata in fructe si legume(pere, struguri, ridiche neagra si multe ceaiuri, etc), chiar si cate o bere este bine venita caci spala rinichii! eu ma chinuiesc cu ele de vreo 3 ani si nici acum nu am scapat de ele, pentru ca sincer nu am urmat alimentatia corespunzatoare, dar ceaiuri am baut indeajuns. ma gandeam la o operatie mai moderna(litotrictie) dar cik nu este nevoie pentru ca pietrele sunt mici.(2-3mm), acum depinde cat de mari sunt ale tale! si nu uita sa bei cat de multe likide, apa plata si ceaiuri( matase de porumb, cozi de cirese, merisor, coada calului). hai sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.