durere de rinichi si racoare la rinichiu drept
am o durere la rinichi cu o racoare imensa la rinichiul drept si usturime cand urinez, am facut tatamente cu diferite antibiotice si diferite pastile ca:URINAL, URICLAR, ETC.Am facut foarte multe ecografe iar rezultatul la toate ere calculi renali.Ce ma sfatuiti sa fac in asemenea situatie.VA MULTUMESC
1 comentarii
salut! aceeasi problema o am si eu de ceva vreme, si la fel am luat uriclar, urinar, rowatinex etc. dar fara nici un rezultat. cica totul consta in alimentatia de zi cu zi, pietrele nu se fac doar din apa ci multe din ele si din saruri. stiu ca sunt foarte chinuitoare si deranjeaza exact cand iti este lumea mai draga. treb sa ai o alimentatie bogata in fructe si legume(pere, struguri, ridiche neagra si multe ceaiuri, etc), chiar si cate o bere este bine venita caci spala rinichii! eu ma chinuiesc cu ele de vreo 3 ani si nici acum nu am scapat de ele, pentru ca sincer nu am urmat alimentatia corespunzatoare, dar ceaiuri am baut indeajuns. ma gandeam la o operatie mai moderna(litotrictie) dar cik nu este nevoie pentru ca pietrele sunt mici.(2-3mm), acum depinde cat de mari sunt ale tale! si nu uita sa bei cat de multe likide, apa plata si ceaiuri( matase de porumb, cozi de cirese, merisor, coada calului). hai sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)