durere de rinichi
buna ziua. tatal meu are 56 ani si de doua zile este pus pe perfuzii.a lesinat si l-a pus pe perfuzii de 2 zile.il dor rinichii, i s-a invinetit mainile si picioarele si la fata e un pic cam umflat.in prima zi abia putea vorbi.ce poate sa fie? va multumesc
7 comentarii
Acest lucur provine cu SIGURANTA de la tratamentul gresit dat de doctori. Aduceti in spital un medic homeopat sau mergeti la un medic homeopat care va poate ajuta imediat, daca tineti la viata tatalui.
Maini si picioare vinete sunt un semn ca sangele nu mai circula in picioare si exista pericol de septicemie sau cangrena cat si de colaps din cauza excesului de dioxid de carbon si de lipsa de oxigen
In astfel de cazuri se da remediul homeopat Lachesis CH200 de la farmacie homeopata, cate o granula la 1 ora timp de 4-6 ore dupa care se rareste la 3-4 pe zi pana dispare vineteala.
Daca este rece, are lipsa de aer si ii trebuie mult aer proaspata remediul este altul: Carbo vegetabilis CH200, luat de cateva ori la 1-2 ore interval. Lesinul este tipic pt. Carbi vegetabilis, ca si circulatia venoasa insufiecienta.
Si o combinatie din aceste remedii este posibila si uneori necesara, insa depinde de simptome,
Daca imi spuneti mai multe simptome si dorinte (aer, caldura, etc), despre temeprarura, trasnpiratie, cat si cum se simpte dupa cum spune el, va pot numi exact remediul necesar, nu exista decat aceste 2-3 in astfel de cazuri.
Trebuie tratati si rinichii, infuziile de la doctori ii cam distrug, se dau cantitati imense de clorura de sodiu, care deregleaza tot organismul si blocheaza rinichii.
Este periculos cazul daca nu faceti cum v-am spus !
Maini si picioare vinete sunt un semn ca sangele nu mai circula in picioare si exista pericol de septicemie sau cangrena cat si de colaps din cauza excesului de dioxid de carbon si de lipsa de oxigen
In astfel de cazuri se da remediul homeopat Lachesis CH200 de la farmacie homeopata, cate o granula la 1 ora timp de 4-6 ore dupa care se rareste la 3-4 pe zi pana dispare vineteala.
Daca este rece, are lipsa de aer si ii trebuie mult aer proaspata remediul este altul: Carbo vegetabilis CH200, luat de cateva ori la 1-2 ore interval. Lesinul este tipic pt. Carbi vegetabilis, ca si circulatia venoasa insufiecienta.
Si o combinatie din aceste remedii este posibila si uneori necesara, insa depinde de simptome,
Daca imi spuneti mai multe simptome si dorinte (aer, caldura, etc), despre temeprarura, trasnpiratie, cat si cum se simpte dupa cum spune el, va pot numi exact remediul necesar, nu exista decat aceste 2-3 in astfel de cazuri.
Trebuie tratati si rinichii, infuziile de la doctori ii cam distrug, se dau cantitati imense de clorura de sodiu, care deregleaza tot organismul si blocheaza rinichii.
Este periculos cazul daca nu faceti cum v-am spus !
mainile si picioarele sunt vinete din primul moment, asa a ajuns la spital.s-a vaitat in ultimul timp si de dureri de stomac, colesterolul i-a iesit mare la analizele de acum 2 saptamani, 380, parca, mentionez ca, consuma alcool aproape in fiecare zi.va multumesc pt raspuns
da, dar nu mi-ati spus nimic din ce v-am intrebat... insa detaliul cu alcoolul este important.
MAI BINE IL DUCE-TI LA UN MEDIC INTERNIST, EU CUNOSC UNUL FOARTE BUN, SE NUMESTE DR TIGANISTEANU SI LUCREAZA LA CLINICA MEDICALA EUROSANITY DIN CALEA PLEVNEI NR 44
0
04-09-2009, ora 19:31
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Alisssya, te rog sa-mi spui ce mai face dna doctor? Si eu o tot recomand pe forum, am innebunit tot forumul cu numele dansei (da-i click pe numele meu si uita-te la profil si ai sa gasesti numele dnei Tiganisteanu)...
Daca mai ajungi la ea spune-i te rog ca o pup cu multa caldura (Nicusor din Branesti).
Numai Bine;)
Daca mai ajungi la ea spune-i te rog ca o pup cu multa caldura (Nicusor din Branesti).
Numai Bine;)
0
04-09-2009, ora 19:32
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pony, dipsomania este principala cauza...aloccolul este nefrotoxic printre altele...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rinichi duplicitate pielocaliceala
- 5rinichi drept in coborare
- 6creatinina 1.87, recent descoperit la ecograf chisturi la rinchi
- 4acum 3 luni am fost operata la rinichi si mi sa scos un rinichi
- 3dureri care ar trebui atenuate cu lyrica
- 4dureri la rinichi si menstruatie intarziata
- 3Rinichii
- 4Raceala la rinichi
- 1transplant de rinichii
- 4probleme cu rinichii
- 4lasarea rinichilor in jos
- 0cafeaua si rinichii
- 5un singur rinichi si imporsibilitate de a urina
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 0Presiune zona rinichilor
- 6tumoare la rinichi de 6 milimetri
- 3colon, fiere sau rinichi?
- 0Dureri zona rinichilor, analize sange negative
- 1Un rinichi scos, al doilea bolnav!!!
Mai multe informații despre: Rinichii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii